Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.
22:52 - CHP TEKİRDAĞ VEKİLİ AYGUN’DAN ERGENE VE MARMARA DENİZİ UYARISI: “ERGENE, KÖMÜR AKIYOR”
21:20 - Annelerin Tercihi Ahşap Oyuncaklar
20:51 - “Duyarlılıklarım” resim sergisi AKM’de açıldı
20:42 - ATM’de bulduğu 5 bin 380 TL’yi sahibine teslim etti
00:17 - LogD, Yeşil Lojistik Belgesi almak isteyen işletmelere Yeşil Paketleme çözümleri sağlıyor
00:14 - Dr. Tütüncü: “Esnaf kepenk kapatıyor”
00:03 - Süloğlu Belediyesi Durakları Yeniledi
23:59 - DOÇEK SÜLEYMANPAŞA VOLEYBOL TAKIMINI MİSAFİR ETTİ
Enez açıklarında balık avlayan tekneler son günlerde Yunan Sahil Güvenlik Botlarının tacizine uğruyor.
Enez ile Semadirek adası arasındaki uluslar arası sularda avlanan balıkçılar,mırlan,tekir,karides,mercan başta olmak üzere bir çok balık türü ile ağlarını doldurup ekmek paralarını çıkarıyorlar.
Balıkçıların başka bir derdi de kullandıkları mazot. Daha önce ucuza mazot alan balıkçılar,artık bu haktan pek faydalanamıyorlar.
Balıkçı Emirhan Yılmaz, uluslar arası sularda balık avına devam ettiklerini kendileri ile birlikte avlanan Yunanlı Balıkçıların da ayni sularda avlandıklarını belirtti.
Enez’de konuşlu Türk Sahil Güvenlik Komutanlığı ekiplerinden her türlü yardımı gördüklerini kaydeden Yılmaz,”Burada yıllardır avlanıyoruz. Ara sıra Yunan Sahil Güvenliğinin tacizine uğrasak ta Zürafa Kayalıkları Mevkisi’nde avlanmaya devam edeceğiz.”dedi.