Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.
13:47 - Dr. Vedat’ın Anısına
00:09 - Diyabetik ayak bakımında geç kalmayın
21:45 - BAŞKAN GENCAN AKIN: “Bu ülke bunları hak etmiyor”
00:26 - Müze Keşan’da Ağaç Kesimi İddialarına Yanıt: “Ağaç Yoğun Kar Yağışına Dayanamadı”
00:11 - Uyuşturucudan 10 yıl hapis cezası olan bir kişi yakalandı
15:15 - İpsala Gümrük Kapısı’ndan geçen yıl 3 milyon kişi geçti
20:48 - CHP Keşan’dan gündeme dair açıklamalar
20:44 - Uyuşturucudan 14 yıl 2 ay hapis cezası olan bir kişi yakalandı
17:16 - HER KÖŞESİ PIRIL PIRIL BİR KEŞAN İÇİN ÇALIŞIYORUZ! 267 adet çöp konteyneri geldi
Türkiye-Suudi Arabistan İş Forumu’nda Johnson Controls Arabia ve Cvsair Dahil 23 Firmanın İmzaladığı İş Birliği Anlaşmaları Ekonomik İlişkilere Yeni Bir Soluk Getirdi
Hazine ve Maliye Bakanlığı ev sahipliğinde, Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi ve Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) organizasyonuyla düzenlenen Türkiye-Suudi Arabistan Yatırım ve İş Forumu, iki ülke arasında önemli mutabakat ve iş anlaşmalarına ev sahipliği yaptı. Bu anlaşma kapsamında, Johnson Controls Arabia ile Türkiye’nin yerli ve milli firması Cvsair ve 21 diğer firma arasında iş birliği anlaşmaları imzalandı.
Johnson Controls Arabia CEO’su Dr. Mohanad AlShaikh, İstanbul’da düzenlenen Suudi Arabistan İş Forumu’na katılarak etkinlikte önemli bir rol üstlendi. İki ülkenin ekonomi ve turizm bakanlıklarının katıldığı forum, son yılların en yoğun katılımlı iş platformlarından biri olarak kayıtlara geçti.
Dr. AlShaikh’in katılımı, Johnson Controls Arabia’nın Suudi Arabistan Krallığı ve Türkiye Cumhuriyeti arasındaki ekonomik iş birliğini geliştirme vizyonunu yansıtmaktadır. Şirket, ekonomik bağları güçlendirme ve ortak hedeflere ulaşma amacını taşıyor.
Cvsair gibi Türkiye’nin yerli ve milli HVAC firmalarının da Türkiye-Suudi Arabistan iş birliği kapsamında yer alması, sektörde büyük bir heyecan yarattı. Cvsair, yerli üretim ve teknolojiye dayalı ürünleriyle Türk HVAC endüstrisinin önemli bir temsilcisidir. Bu iş birlikleri, hem Türk hem de Suudi ekonomisine önemli katkılar sağlayarak istihdamı artırma ve sektörün büyümesine ivme kazandırma potansiyeline sahiptir.
Türkiye-Suudi Arabistan İş Forumu, her iki ülkenin de ekonomik ve ticari ilişkilerini güçlendirme ve gelecekteki işbirliklerini destekleme adına önemli bir adım olarak kaydedildi. HVAC sektöründeki bu iş birlikleri, her iki ülkenin de ekonomik kalkınmasına katkıda bulunarak bölgesel işbirliğinin önemini bir kez daha vurgulamış oldu.