SON DAKİKA

Keşan Haber
Keşan Gardenya Çiçekçilik

  Keşan’da seçim 2024… Helvacıoğlu’nun oyları düştü,Özcan’ın arttı…

  Keşan’da seçim 2024… Helvacıoğlu’nun oyları düştü,Özcan’ın arttı…
Bu haber 01 Nisan 2024 - 22:24 'de eklendi ve 173 kez görüntülendi.

Keşan’da   CHP Adayı Mehmet Özcan, AKP Adayı Helvacıoğlu karşısında seçimin kazanan tarafı oldu.

Özcan, başkanlık seçiminde 4 bin 528,mecliste de 7 bin 267 oy fark attı rakibi Helvacıoğlu’na…

Keşan’da 31 Mart’ta yapılan seçim sonuçlarında AK Parti Adayı Mustafa Helvacıoğ’nun bir önceki seçime göre  oylarında bariz bir şekilde azalma olduğu görülüyor.

Yaptığı reklamlarda kendisini devamlı başarılı gösteren Helvacıoğlu’nu demek ki halk başarılı görmemiş ve  oyunu da   vermemiş.

Yeni Belediye Başkanı Mehmet Özcan 20 bin 667 oy alırken, kendini her palatformda başarılı çalışkan gösteren Helvacıoğlu ise 16 bin 139 oy alabilmiştir. Aradaki fark 4 bin 528 oy.

Bir önceki seçimde CHP Adayı Şenol Yalı 18 bin 406 oy, Helvacıoğlu ise 18 bin 429 oyla  yani seçimi 23 oy farkla kazanmıştı.

31 Mart seçimlerine büyük bir  propaganda  ile  giren,bakanları ve sanatçıları destek için ilçeye getiren Helvacıoğlu’na halk ise  gerekli oyu vermedi.

Helvacığlu bir önceki seçime göre 2 bin 229 oy az aldı. CHP’nin yeni Belediye Başkanı Özcan ise, oyları 2 bin 261 adet arttırdı.

Belediye Meclisi’nde de durum bundan farksız. Helvacıoğlu burada da zayıf not aldı.

Özcan belediye meclisin’de bir önceki seçime göre 2 bin 62 oy fazla alırkan, sınıfta kalan Helvacıoğlu ise, bir önceki seçime göre 3 bin 130 oy az aldı. Mecliste fark ise 7 bin 267 0y.

Geçen 5 yılda iyi hizmetler de olmadı değil tabii ki, ama vatandaş yapılan hizmetleri yeterli görmedi ki,Helvacıoğlu’nu koltuktan indirdi.

Veya  AKP’nin yürüttüğü politikayı beğenmeyen Keşan halkı,onun temsilcisine faturayı kesti.

Belediye meclisi’nde 17 CHP,8 AKP….

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.





POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA