SON DAKİKA

Keşan Haber
Keşan Gardenya Çiçekçilik

CHP Keşan İlçe Başkanlığı açıklaması

CHP Keşan İlçe Başkanlığı açıklaması
Bu haber 07 Mart 2021 - 14:02 'de eklendi ve 453 kez görüntülendi.

CHP Keşan İlçe Başkanı Recep Pekcan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle yaptığı açıklamada, kadın emekçilerin olmadığı  ve içinde yer almadığı hiç bir haklı mücadelenin kazanılamayacağına dikkati çekti.

Pekcan,açıklamasına şöyle devam etti:”Bugün kadın emekçilerin aynı zamanda sömürüye,baskıya,zulme,haksızlığa,eşitsizliğe karşı tüm dünyada ve ülkemizde mücadele ve dayanışma günüdür.

Bugün,kadını aşağılayan,emeğini sömüren ve onu erkeğin hizmetçisi gören her türlü çağdışı zihniyetlere,bu zihniyetleri besleyen sistemlere karşı çıkma,omuz omuza durma günüdür.

Bugün özgür birey olma,geleceği birlikte koruma adına birlikte mücadele günüdür.Çarkın hep böyle dönmemesi,kervanın hep böyle gitmemesi için adım atma günüdür.

Unutulmamalıdır ki kadın emekçilerin olmadığı,içinde yer almadığı hiçbir haklı mücadele kazanılamaz.

 

Kadını dışlayan,onu birlikte düşünme,birlikte üretme,birlikte eşit ve insanca yaşama süreçlerinden kopartan her türlü uygulama ve anlayışlara karşı,kendini insan tanımlayan herkesin gelecek güzel günler için yan yana gelme,birlikte mücadele etmeleri kaçınılmaz zorunluluktur.

 

Her zaman emekten,insandan,özgürlük bağımsızlıktan,eşitlikten yana ve ekonomik bağımsızlıkla ,üreten, ürettiğini hakça paylaşan kadınlarımızın günü kutlu olsun”

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.





POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA