Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.
18:19 - Başkan Özcan, merak edilenleri açıkladı…
13:47 - Dr. Vedat’ın Anısına
00:09 - Diyabetik ayak bakımında geç kalmayın
21:45 - BAŞKAN GENCAN AKIN: “Bu ülke bunları hak etmiyor”
00:26 - Müze Keşan’da Ağaç Kesimi İddialarına Yanıt: “Ağaç Yoğun Kar Yağışına Dayanamadı”
00:11 - Uyuşturucudan 10 yıl hapis cezası olan bir kişi yakalandı
15:15 - İpsala Gümrük Kapısı’ndan geçen yıl 3 milyon kişi geçti
20:48 - CHP Keşan’dan gündeme dair açıklamalar
20:44 - Uyuşturucudan 14 yıl 2 ay hapis cezası olan bir kişi yakalandı
Orhan Çakır, İstanbul’da ticaret yapan Keşanlı bir iş adamı.
Bir süredir Enez Sultaniçe deniz sahilinde otel ve motel işletiyor.
Bir yıldan bu yana da Keşan CHP üyesi.
Kendisinin CHP’den gelecek dönem belediye başkan aday adayı olacağı dilden dile söyleniyordu.
Biz de kendisine bu konuyu sorduk.
Çakır’da söylenenlerin doğru olduğunu ve gelecek dönem belediye başkan adaylığının doğru olduğunu açıkladı.
İşte Çakır’ın söyledikler:” Ben Keşan’ın Altıntaş köyündenim. Annem Büyükdoğancalı.İstanbul’da doğdum.
İş hayatı siyaset ve sosyal hayatın içinde ciddi çalışmalar yaptım.
İstanbul’da 15 yıldırCHP’de siyasetin içindeyim. Gençlik kolları başkanlığı,ilçe başkanlığı belediye başkan adaylığı,il başkan yardımcılığı ve il genel meclis üyeliği yaptım.
Hizmet etmenin en güzel yaşını yaşıyorum.Siyaseti bundan sonra Keşan’da yapmaya karar verdim.Yaklaşık 2 yıldır buradayım ve siyaseti takip ediyorum. CHP üyeliğim burada.”
Emek vermeden siyasetin olmayacağına inandığını kaydeden Çakır:” Ben Keşan’da 2 yıldır siyaset yapmaya çalışıyorum.Çağrılan her yere gidiyorumBen en çıkmaz sokaktaki vatandaşa da Keşan’ın en lüks yerinde 10. Katta bulunan vatandaşa da ayni yakınlıktayım.Burada şöyle bir sıkıntı gördüm. CHP içinde çok ciddi bir kırılma olmuş.Partiyi büyütmek adına kimse bir şey yapmamış.Önce partinin silkelenmeye ihtiyacı var.
Keşan’da şu anda bir gruplaşma var.Ben şunu yaşadım 2 yıl içinde .Benimle görünmek istediği halde, görünemeyen insanlar var.Benim Keşan’da kimseye gebeliğim yok.Ben ticaretimi yaptım. Bölgede ufak tefek yatırımlarım oldu.Ama biz Keşanlıyız .Bundan sonraki kazandıklarımızı ve kazanacaklarımızıda Keşan halkı için yapmalıyız.
Biz AKP’nin zihniyetine karşı olduğumuz için zaten sosyal demokrat bir partinin içinde siyaset yapıyoruz.
Ben ekmeğimi birilerinden almıyorum. Arkadaşlarım beni yanlış anlamasınlar. İsim vermeden konuşuyorum. Ekonomik dengelerin bozulmaması adına insanlar belki biryerde sesini çıkarmadan durabiliyorlar ama ama Keşan’ın özüne dönmesi lazım.Eğer bu şekilde gidersek bu yarın belki başka bir partinin iktidar olmasına sağlayabilr.
Ben varım bir tane dahi kendi oyumum sandıktan çıkacağını bilsem ben yarışın içinde varım.Bütün bilgi ve tecrübelerimi Keşan’a hizmet adına bu yarışa girdiğimi açıklıyorum.
Ben Keşan’ın önümüzdeki dönem CHP’de belediye başkan aday adayıyım.”şeklinde konuştu.