Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.
23:45 - Enez Ziraat Odası Başkanı Oskan:”Bu buğday fiyatıyla üretici para kazanamaz.”
01:39 - “Yahya Çavuşu Anma ve Doğa Sporları Şenliği”
01:27 - Deprem Sonrası Acil Servislerde Vertigo Şikâyeti Artış Gösterdi
23:22 - Düğün salonunda havaya ateş edenin damat olduğu anlaşıldı…
23:15 - Motosiklet hırsızı kaçmaya çalışırken yakalandı…
22:45 - İsteGelsin Müşteri Memnuniyetinde Büyük Ödülü İki Yıl Üst Üste Kazandı
22:33 - Keşanlı sporcular 7 madalya ile döndüler…
22:24 - “Edirne’de Bağcılık ve Agro Turizm Potansiyelinin Geliştirilmesi” Konulu Panel
Hollanda’da son 40 yılın en iyi kalpli ve yardımsever insanı, kraliyet nişanı sahibi ve Kraliçe Beatrix’in iyi niyet elçisi şövalye Bülent Türker Türkiyeye gelerek Hollanda da halkın oyları ile 50 yılın en iyi sanatçısı seçilen sultanların sultanı Türkan Şoray’a 2. Altın Lale Ödülü ile davranış bilimleri ve kişisel gelişim uzmanı Güray Gökal’a da 2014 Altın Lale Kültür ve eğitim ödüllerini verdi.
Türker, rahatsızlığı nedeniyle Hollanda’da düzenlenen ödül törenine katılamayan Türkan Şoray’a ödülünü vermek üzere Türkiye’ye geldiğini belirterek “Ödül töreni sırasında Sayın Şoray çok duygulandı ve kendisini bu ödüle layık gören Hollanda’daki tüm Türk vatandaşlarına teşekkür etti.” dedi.
2014 Altın Lale Kültür ve Eğitim Ödülünü almaya hak kazanan davranış bilimleri ve kişisel gelişim uzmanı Güray Gökal’a ödülünü vermek üzere Mersin’e gittiğini belirten Türker, burada Gökal’a ödülünü görev yaptığı özel ortaokulda takdim etti.