Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.
00:58 - FESTİVAL PROGRAMI BELLİ OLDU. Havsa Belediyesi
00:31 - İnci YILMAZ ŞİMŞEK kitapları 2. Baskısı ile Okuyucu Karşısına Çıktı
00:18 - Belediye Meclisi Olağanüstü toplandı
00:14 - Keşan Belediyesi ile Personel Şirketi arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı
00:04 - KEŞAN HALKININ %52,2’Sİ BELEDİYESİNDEN ÇOK MEMNUN, %32,1’İ İSE ORTA DÜZEYDE MEMNUN
23:58 - Keşan Küçük Sanayi Sitesi’nde yol ve kaldırım yapım çalışmaları başladı
12:45 - İNŞAATTAN DEMİR ÇALDILAR AMA….
12:29 - YAREN BEBEK HAYATTA KALMAK İÇİN YARDIMLARINIZI BEKLİYOR
02:51 - MİLLETVEKİLİ ÖZKAN YALIM, TÜRK LİRASI HURDA OLUYOR ERDOĞAN KORKUYOR
02:41 - Günsal, mağduriyet yaşamamak için iş yeri açmadan önce muhakkak belediyeye başvurun
Raporun Türkiye Bölümü Kırklareli Üniversitesi Akademisyenlerinden
Kırklareli Üniversitesi, uluslararası nitelik taşıyan Dünya Küçük Hidroelektrik Kalkınma Raporu’na sunduğu bilimsel katkı ile sektörün dev kurumları ile yan yana geldi. Birleşmiş Milletler Endüstriyel Kalkınma Örgütü (UNIDO) ve Uluslararası Küçük Hidroelektrik Enerji Merkezi (ICSHP) öncülüğünde hazırlanan raporun Türkiye’ye ayrılan bölümü Kırklareli Üniversitesi’nden alınan akademik destek sayesinde oluşturuldu.
Temiz ve yenilenebilir enerji kaynakları arasında yer alan hidroelektrik gücünün küçük çaplı üretim santralleri aracılığıyla değerlendirilmesine ilişkin hazırlanan BM destekli rapor yayınlandı. Söz konusu rapora sektörün dünya çapındaki dev firmaları ve ilgili kurum ve kuruluşlar katkı sağlarken ülkemiz adına destek ise Kırklareli Üniversitesi’nden geldi. Raporun Türkiye’ye ayrılan bölümü Kırklareli Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Bahtiyar Dursun ve Kırklareli Üniversitesi Lüleburgaz Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Cihan Gökçöl tarafından hazırlandı.
Türkiye dahil dünya ülkelerinin büyük bölümünü içine alan geniş kapsamlı raporda ülkemizde enerji üretiminde kullanılan kaynaklar, hidroelektrik üretimi, küçük çaplı hidroelektrik santralleri ve yenilenebilir enerji politikası hakkında bilgilere yer verildi. Raporun ilgili bölümünde küçük hidroelektrik santrallerinden elde edilebilecek potansiyel güç ve bu potansiyelin mevcut kullanım durumu üzerinde duruldu. Bahsi geçen rapora ülkemizden katkı sağlayan tek kurum olan Kırklareli Üniversitesi logosu da raporda bulunan az sayıdaki destekçi kurum logoları arasındaki yerini aldı. Kırklareli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Aykaç, bahsi geçen rapora sağladıkları desteğin önemine değindiği açıklamasında çalışmalarından ötürü ilgili öğretim elemanlarına teşekkür etti.