SON DAKİKA

Keşan Haber
Keşan Gardenya Çiçekçilik

İnce Koru Kamp ve Mesire Alanı Turizme Açıldı

İnce Koru Kamp ve Mesire Alanı Turizme Açıldı
Bu haber 03 Temmuz 2021 - 0:00 'de eklendi ve 332 kez görüntülendi.

Projesi ve uygulaması Vize Belediyesi tarafından yürütülen ve Trakya Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen İnce Koru Mesire ve Kamp Alanı’nın açılışı yapıldı.

Vize-Pazarlı’da bulunan İnce Koru Mesire ve Kamp Alanı’nın açılışına Vize Kaymakamı Elif Canan Tuncer, Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut Şahin, Vize Belediye Başkanı Ercan Özalp, davetliler ve Vizeliler katıldı. Proje açılışında bir konuşma yapan Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut Şahin, Vize’ye yeni bir eserin daha kazandırılmasında pay sahibi olduğu için Trakya Kalkınma Ajansı olarak mutlu olduklarını vurguladı. Şahin şunları söyledi:” Vize tarihi olduğu kadar doğal güzellikleri ile de öne çıkan bir ilçemiz. Daha önce Vize Belediyesi ile birlikte gerçekleştirdiğimiz projeler oldu. Bunlar genelde turizm altyapısının geliştirilmesine dönük projelerdi. Bu da öyle bir proje, yaklaşık 558.000 TL bedeli olan proje kapsamında İnce Koru Mesire ve Kamp alanı turizmin hizmetine sunuldu. Istrancalar aksında yer alan Vize ve çevresinin ülkemiz turizminde yeri olması için bundan sonra da kurum olarak desteklerimizi esirgemeyeceğiz. Projenin gerçekleşmesinde emeği geçen başta Belediye Başkanımız Ercan Özalp olmak üzere herkese teşekkür ederim. Projemiz tüm Vizeliler ve ülkemiz turizmine hayırlı olsun.”

Vize Belediye Başkanı Ercan Özalp ve Vize Kaymakamı Elif Canan Tuncer’in konuşmalarının ardından kurdele kesilerek İnce Koru Mesire ve Kamp Alanı hizmete açıldı. Toplam bütçesi 558.000 TL olan projenin 363.000 TL’si(%65) Trakya Kalkınma Ajansı tarafından karşılandı. Proje kapsamında 10 çadırlık bir kamp alanı, 1 adet çocuk oyun alanı, 1 adet açık hava toplantı salonu, 1 adet idari bina, 1 adet bay-bayan duş ve 1 adet bay-bayan tuvalet binası, 1 adet güvenlik kulübesi tadilatı ve rekreasyon alanı düzenlemesi yapıldı. Alanın tamamlanması ile hem günübirlik hem de kamp kurmak isteyen yerli-yabancı ziyaretçiler için tam donamlı bir turizm alanı oluşturuldu.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.





POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA