SON DAKİKA

Keşan Haber
Keşan Gardenya Çiçekçilik

GÜLVER: ADAY BEN OLACAĞIM

GÜLVER: ADAY BEN OLACAĞIM
Bu haber 27 Kasım 2013 - 16:25 'de eklendi ve 199 kez görüntülendi.

Ferat Gülver’den doğalgaz çıkışı

 “Başbakanımızdan Keşan’a doğalgaz sözünü alacağım”

AK Parti Keşan Belediye Başkan Aday Adayı Ferat Gülver,  Keşan’a bir yüksekokul kazandıran Ahmet Yörükoğlu’nu tebrik ederek, “Başbakanımız Keşan’a geldiğinde doğalgazın sözünü alacağız” dedi.

AK Parti Keşan Belediye Başkan Aday Adayı Ferat Gülver,  Keşan’a bir yüksekokul inşa eden işadamı Ahmet Yörükoğlu ile bir 112 Acil Yardım İstasyonu kazandıran işadamı Tolga Mercan’a teşekkür ederek, “İşadamlarımızın eğitim ve sağlık alanlarına verdikleri bu destek her şeyin devletten beklenmemesi açısından güzel bir örnek teşkil etmiştir.” dedi.

Hakkı Yörük Sağlık Yüksekokulu’nun temel atma töreninde, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’ndan Keşan’a doğalgaz gelmesi konusunda destek isteyen Ahmet Yörük’ü ayrıca tebrik eden Gülver, “Hayırsever işadamlarımızın Keşan’ın problemlerine duyarlı olması  çok güzel bir şey. Gerçekten de bu hava kirliliğinden bir an önce kurtulmalıyız.” diye konuştu.

8 Aralık’ta Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Keşan’a geleceğini hatırlatan Gülver şöyle devam etti: “İnşallah Keşan Belediye başkan adayını da açıklayacak. Kürsüye davet edeceği adayın da ben olacağını ümit ediyorum. Aday olduğumda, hava kirliliğinin ne olduğunu İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı döneminden çok iyi bilen Sayın Başbakanımızdan Keşan halkı için doğalgaz talebinde bulunacağım.  Başbakanımız bu konuda çok duyarlıdır ve o gün Keşanlılara doğalgaz müjdesini verecektir”

Bu yerel seçimin Keşan için bir dönüm noktası olduğunu ifade eden Ferat Gülver, Keşan halkının artık değişime olumlu baktığını söyledi.

 

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.





POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA