SON DAKİKA

Keşan Haber
Keşan Gardenya Çiçekçilik

BTTDD YÖNETİCİLERİ BATI TRAKYA’YA GİDEMEDİ

BTTDD YÖNETİCİLERİ BATI TRAKYA’YA GİDEMEDİ
Bu haber 02 Eylül 2013 - 14:41 'de eklendi ve 236 kez görüntülendi.

İpsala Sınır Kapısı’nda hafta sonunda yaşanan gurbetçi yoğunluğu nedeniyle Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği yöneticileri de derneği temsilen Alantepe Güreşleri için Yunanistan’a giremediler.
BTTDD Merkez Yönetim Kurulu üyeleri olan Adnan Apti ve Levent Gür, dernek başkanı Taner Mustafaoğlu’nun kara listede olması olması nedeniyle Yunanistan’a sokulmadığını belirttiler.
Batı Trakya’da Alantepe Yağlı Güreşlerine derneği temsilen gitmek için İpsala Sınır Kapısı’na geldiklerini belirten Adnan Apti:” Biz Yunanistan’a turistik gezi için gitmiyoruz. Alantepe’de yapılacak güreşlere derneği temsilen gitmek istedik. İpsala’da gurbetçi kalabalığı nedeniyle Emniyet Müdürüne ulaştık ve durumumuzu izah ettik. O da kaymakam beyi aramış. Ancak gidişimiz kaymakam beye takıldı ve geri dönmek zorunda kaldık.Yani bizim oraya gitmemiz gerekirdi.”şeklinde konuştu.

DÜNDAR DA GİDEMEDİ…
Bursa’nın AK Partili Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, makam otomobili ile Batı Trakya’da kardeş Kozlukepir Belediyesi Alantepe Panayır etkinliğine katılmak üzere Yunanistan’a gitmek istedi. Ancak oda Yunan Gümrüğü’nden geri döndü.Sakıncalılar listesinde olduğundan Yunanistan’a sokulmadı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.





POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA