SON DAKİKA

Keşan Haber
Keşan Gardenya Çiçekçilik

74 bin kap sıcak yemek “Sevgiyle” hazırlandı

74 bin kap sıcak yemek “Sevgiyle” hazırlandı
Bu haber 22 Aralık 2021 - 12:09 'de eklendi ve 394 kez görüntülendi.

Lüleburgaz Belediyesi’nin sosyal projelerinden biri olarak 2021 Ocak ayında hayata geçen Sevgi Mutfağı’nda, kurulduğu günden Kasım ayı sonuna kadar geçen sürede toplam 74 bin 715 kap sıcak yemek yapılarak ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırıldı.

Lüleburgaz Belediyesi’nin “Kimse yatağına aç girmeyecek” sloganıyla hayata geçirilen Sevgi Mutfağı, kurulduğu Ocak ayından bu yana ihtiyaç sahibi vatandaşların yanında olmaya devam ediyor. Her gün Lüleburgaz Belediyesi’nin aşçılarınca özenle hazırlanan en az 3 çeşit yemek, Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü personelince ihtiyaç sahibi ailelerin evlerine tek tek bırakılıyor.

Yemeklerden numune alınıyor 

Günde en az 3 çeşitten ayda ortalama en az 6 bin 700 kap yemeğin hazırlandığı Sevgi Mutfağı’nda yemeklerin her birinden numune alınıyor. Alınan numuneler 72 saat boyunca gözlemlenerek gıda güvenliği ön planda tutuluyor.

Özenle hazırlanıyor 

Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri tarafından kimse görmeyecek şekilde vatandaşların adreslerine teslim edilen yemekler Sevgi Mutfağı’nda yemekler büyük bir özenle hazırlanıyor. Mutfak personeli her gün vatandaşa sıcak yemek ulaştırmak için günün erken saatlerinde hazırlıklarına başlıyor.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.





POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA