SON DAKİKA

Keşan Haber
Keşan Gardenya Çiçekçilik

SARDOS 2015 kamp sezonunu açtı.

SARDOS 2015 kamp sezonunu açtı.
Bu haber 04 Mayıs 2015 - 12:17 'de eklendi ve 420 kez görüntülendi.

 

   Geçtiğimiz yılda da her ay bir kamp planlayan topluluk 2015 mayıs ayının  ilk iki günü Gökçetepe bölgesinde geniş bir katılımla sezonun ilk kampını yaptı. 
Çocuklarında katıldığı kampa , evcil hayvanlar da getirildi ve böylece bu güzellikler tüm canlılar ile paylaşılmış oldu.
1 mayıs günü bir grup bisikletleri ile kamp alanına gitti , diğer grup araçları ile kamp alanına intikal ederek akşam üzeri herkes kamp ateşi etrafında buluştu.
Gece kamp ateşi etrafında şarkılar ve şiirler eşliğinde yaza merhaba diyen topluluk üyeleri bülbül sesleri eşliğinde uyuyup sabah yine bülbül sesleri ile uyanmanın keyfine vardı.
Saros’un mavisi ile Korudağın yeşilinin birbirini sarmaladığı noktada yapılan kamp kahvaltısının ardından harika parkurları içeren bölgede bisiklete binilip doğa yürüyüşü yapıldı.
Böylece bu iki gün içinde kamp, bisiklet ve doğa yürüyüşü olmak üzere üç faaliyet aynı etkinlikte gerçekleştirilmiş oldu.
SARDOS adına bir açıklama yapan Kamp faaliyetleri sorumlusu Gökhan YUMUŞAK;
Önceki yılda olduğu gibi her ay bir kamp planlamaya devam edeceğiz. Kamp faaliyetleri doğa severlerin  doğayı dinlemesi ve bir bütün olması açısından çok önemli ayrıca beton yaşam alanlarından kopup çadırda doğal hayat ile iç içe olmanın keyfine de varılmış oluyor. Bu kampları ileriki dönemde çocuklara yönelik de yapmaya devam edeceğiz ne kadar çok çocuğu doğaya getirirsek o kadar doğa sevgisi ile dolu toplum olacağız ve elimizdeki değerlerin kıymetini daha çok bileceğiz düşüncesindeyiz.. Bu sebeple doğa ve doğa sporları ile ilgili faaliyetlerimiz sürekli devam ediyor , faaliyetlerimize herkes katılabilir ve faaliyetler ile ilgili bizi  (SARDOS ) Keşan Saros Doğa Sporları Topluluğu /Facebook sayfasından takip edebilirsiniz , dedi..

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.





POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA