SON DAKİKA

Keşan Haber
Keşan Gardenya Çiçekçilik

Eşkinat: “Süleymanpaşa’nın projelerine Süleymanpaşalılar karar verecek”

Eşkinat: “Süleymanpaşa’nın projelerine Süleymanpaşalılar karar verecek”
Bu haber 20 Mart 2015 - 15:44 'de eklendi ve 194 kez görüntülendi.

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, geçtiğimiz günlerde modern bir park ve kafe yapmak üzere yıkılan 100. Yıl Çay Bahçesi’nin yerine yapılacak çalışmaların projeleri ile mahalle sakinlerinin karşısına çıktı.

100. Yıl Mahalle Muhtarlığı’nın arkasında yer alan alanda vatandaşlarla bulaşan Eşkinat, çizilen projeleri vatandaşlara anlatırken yapılması düşünülenlerle ilgili bilgi verdi.

EŞKİNAT: “PROJEDE MAHALLE SAKİNLERİNİN FİKİRLERİNİ DE ALMAK İSTEDİK”

Bölge esnafının da katıldığı proje görüşmesinde vatandaşlara nasıl bir çay bahçesi ve dinlenme alanı istediklerini soran Eşkinat; “Bizler yaptığımız projelerle belli bir noktaya geldi. Bu alanı kullanacak kişiler sizlersiniz. Projenin bundan sonrasını sizler belirleyeceksiniz. Sizin de fikirlerinizi almak istedik. Bundan sonra Süleymanpaşa’nın projelerine Süleymanpaşalılar karar verecek ” dedi.

100. YIL MAHALLESİ’NE HEM MEYDAN HEM HAVUZ

Yapılacak çalışma ile ilgili bilgiler vererek sözlerine devam eden Başkan Eşkinat; “Arkadaki yolu da trafiğe kapatacağız. Yapacağımız çalışmada çocuk parkı, açık hava spor salonu, yol kenarlarında seyir terası, açık ve kapalı alanı bulunan çay bahçesi ve meydan olarak da kullanabileceğimiz kuru havuz olacak.” diye konuştu.

ÇAY 1-2 LİRA DEĞİL 75 KURUŞ OLACAK”

Alanın yeniden düzenlenip hizmete girmesinin ardından fiyatlandırmanın nasıl olacağı ile ilgili bir vatandaşın sorusunu da yanıtlayan Eşkinat; “Seçim döneminde de söylemiştim, şimdi de söylüyorum. Belediyelerin yaptığı yerler uygun fiyatlı olmalı. Bu şekildeki çay bahçeleri ihaleleri en çok parayı verene verilmemeli. Öyle olunca 1 bardak çayı vatandaşım 2 liraya içiyor. Ben buna karşıyım. Projeyi gerçekleştirdikten sonra burada çay 1-2 lira değil 75 kuruş olacak.” şeklinde konuştu.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.





POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA