SON DAKİKA

Keşan Haber
Keşan Gardenya Çiçekçilik

YENİ AÇILIMMI GELİYOR

YENİ AÇILIMMI GELİYOR
Bu haber 29 Aralık 2024 - 19:30 'de eklendi ve 22 kez görüntülendi.

Bu günlerde enteresan olaylarla karşılaşmaktayız.Yeni bir açılım mı başlıyor?. Şaşkın bir şekilde izlemekteyim. Hele de bu konuyu gündeme getirenin Bahçelinin olması. Bahçeli ne yapmak istiyor. Kendi ile birlikte MHP’ yi tarihe mi gömmek istiyor. Bu kadar yaşanmışlık var iken daha ders alınamadı mı?. Bebek katili apo ne derse desin bence hiçbir anlamı olmaz. Bölücü örgüt pkk silahları bıraktım dese bile hiçbir önemi yoktur. Çünkü pkk nın kaç parça olduğu belli değil. Suriye kolu, başka Irak kolu bir başka konuşuyor.Sadece isim değiştirirler. Bu örgütlerin bir üst akılları ve onları kiralayanlar böyle bir şeye izin vermezler. Bunların Kürt sorunuyla hiçbir ilgisi yok. Kürt kardeşlerimize de en ç ok zararı vermişlerdir. Bence Kürt sorunu diye bir şey yok. Sorun varsa hepimizin sorunu. Kürt kardeşlerimizi az çok tanıyorum. Doğuda görev yaptığımda bize hep sahip çıktılar.Evlerinde kaldım. Aşını ekmeğini paylaştılar. Vatanına son derece içtenlikle bağlılar. Askerde ve sivil hayatta çok arkadaşım oldu. Hatta şu an bile bir asker arkadaşımla telefonda ve sosyal medyada görüşmekteyim. Her bölgenin kendine göre sorunu vardır. Bunu etnik düzeye indirmek vatana ihanet olur.

Şehitlerimize, Gazilerimize ve yakınlarına ne diyeceğiz. Pardon yanlış yapmışız mı diyeceğiz. Daha önceleri denendi o kadar tavizler verilmesine rağmen Başarılı olunamadı. Pkk,fetö hainliği devam etti ve etmektedir. Şu an pkk nın içeride bir etkinliği kalmadı Suriye de ve Irakta zor durumda kalmış iken böyle bir şeyin ortaya atılmasına anlam veremiyorum.
Ben en çok üzende önerinin yıllardır sempati duyduğum MHP den gelmesi. Kimse bir damla kanın akmasını istemez ama karşındakini öyle bir sorunu yok. Çünkü pkk bunun için kurulmuş ve kan akıtmaktan beslenmektedir. Gelin bu işten yol yakınken vazgeçin son pişmanlık fayda etmez. Sonrada kandırıldık demeyelim. Daha önce belirttiğim gibi bunlar kendi iradelerinde karar veremezler. Verseler de güvenilmez .Bunların ipi dış güçlerin elinde. Amerika açık açık her türlü kahpeliği yapıyor. Rusya da adamların büroları var. Avrupa ülkeleri kucak açıyor. İpini koparan Avrupa ya kaçıyor. Sen gitmek istediğinde vize istiyor. Terörist’e kucak açıyor.
Herhangi siyasi parti üyesi değilim. Gönül bağı olduğum siyasi partiyle de artı gönül bağım kalmamıştır.Yazılarım da kendi düşünce ve görüşlerimi dile getirmekteyim. Allah bu güzel Vatanımızı böldürmesin. Vatanımızda gözü olanlara da fırsat vermesin. Bu Vatan hepimizin. Hep birlikte sahip çıkalım.
29.12.224
Eyüp KÖK

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.





POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA