SON DAKİKA

Keşan Haber
Keşan Gardenya Çiçekçilik

TYBB ÖZCAN’A ZİYARET

TYBB ÖZCAN’A ZİYARET
Bu haber 03 Mart 2016 - 20:38 'de eklendi ve 153 kez görüntülendi.

Türkiye Yerel Basın Birliği Genel Merkez ve Edirne Şube Başkanı’ndan Özcan’a ziyaret

Türkiye Yerel Basın Birliği Derneği Yönetim Kurulu ile Edirne Şube Başkanı 2 Mart 2016 Çarşamba günü saat 17.30’da Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan’ı makamında ziyaret ettiler.

TYBBD Genel Başkanı Nezir Karayün, Genel Başkan Yardımcısı Sebahattin Öztürk, Denetim Kurulu Başkanı Ahmet Tekin, TYBBD Edirne Şube Başkanı Erdoğan Demir ile dernek genel sekreteri Filiz Keleş’i  , Özcan makamında kabul etti.

Karayün, Özcan’ın çalışmalarını sürekli takip ettiklerini ve başarılı çalışmalara imza attığını belirterek “Sayın Özcan, Trakya’ da önemli yatırımlara imza atan bir belediye başkanısınız. Bu nedenle sizi kutluyorum. Bizler de İstanbul’da yayın organlarımızda sizlerin haberlerine sürekli yer vermekteyiz. Dernek olarak Şube Başkanlığımıza da Belediyenizin Basın Sorumlusu Gazeteci ve üye arkadaşımız Erdoğan Demir’i getirdik. Kendisinin bu görevi layıkıyla yerine getireceğine inanıyoruz. Arkadaşımız bölgenin başarılı ve sevilen gazetecilerinden biri” dedi.

Özcan da ziyaret nedeniyle Karayün ve diğer konuklara teşekkür ederek, Demir’i aldığı yeni görevinden dolayı tebrik ederek bu görevinde başarılar diledi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.





POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA