reklam

TÜRKİYE’DE 150 BİN,TRAKYA’DA 40 BİN DEKAR AZALMIŞ…

18 Eylül 2023 - 13:08 'de eklendi ve 29 kez görüntülendi.
resim
reklam

Türkiye’de bu yıl kuraklık çeltik üretimini de etkiledi. Türkiye’de 150 bin dekar,Trakya’da ise 40 bin dekar azaldı.

İpsala Çeltik Üreticileri Birliği Başkanı Sedat Balcılar,kesanhaber.net’e konu ile ilgili yaptığı açıklamada,kuraklığın çeltik üretimini de etkilediğini söyledi.

Türkiye’de bu yıl 900 bin dekarlık alana çeltik ekimi yapıldığını aktaran Balcılar,”Türkiye’nin en önemli çeltik bölgesi İpsala’da hasat bu ay sonu itibariyle başlayacak.Fiyat beklentimiz uzun dane için 25 lira,orta dane için 20 ila 22 lira arası.”şeklinde konuştu.

Enter

Sedat

Orta dane için 20 ila 22 lira arasi
reklam
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.