Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.
22:48 - İpsala Gümrük Kapısı’nda olay… Valilik açıklama yaptı
22:11 - Polisi görünce kaçtı ama yakalanınca üzerinden tabanca çıktı
22:39 - Keşan Belediyesi Eylül Ayı Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi
20:48 - 2.ENEZ ULUSAL BİSİKLET FESTİVAL…İ
13:51 - 78 suçtan aranan bir kişi sahte kimlikle yakalandı
22:24 - ÇAKIR: ‘ARTIK SUSUN, ARTIK SÖZ SIRASI ÇİFTÇİNİN, ÇİFTÇİNİN, ÇİFTÇİNİN’
22:22 - GÜNEKAB toplantısı gerçekleştirildi
22:08 - Hayır Çeşmelerini kırdılar
Trakya Kalkınma Ajansı destekleriyle Egesan Aşındırıcı Taşlar Sanayi A.Ş’nin hazırlayıp yürüttüğü ‘’Yenilikçi İnce Kesme Taşlarında Seri Üretime Geçilmesi, Sürdürülebilir Ar-Ge ve Ür-Ge için Laboratuvar Altyapısının Kurulması’’projesinin kapanış toplantısı yapıldı.
Çerkezköy OSB’de bulunan Egesan’a ait fabrikada yapılan toplantıya Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut Şahin, Egesan A.Ş Genel Müdürü Cemil Çaldağ ve davetliler katıldı.2016 yılı Mali Destek Programları kapsamında TRAKYAKA desteğiyle hayata geçirilen ‘’Yenilikçi İnce Kesme Taşlarında Seri Üretime Geçilmesi, Sürdürülebilir Ar-Ge ve Ür-Ge için Laboratuvar Altyapısının Kurulması’’ projesinin kapanış toplantısı vesilesi ile burada bugün sizlerle bir aradayız. Ajans olarak İktisadi Kalkınma Mali destek programları ile özel sektörde farklı alanlarda faaliyet gösteren firmalarımıza destek sağlıyoruz.Verdiğimiz destek neticesinde Egesan A.Ş’nin üretim kapasitesini artıracak makine alımı ve laboratuar kurulumu gerçekleştirildi.Yapılan yatırım ile firmanın üretim kapasitesinde artış sağlanarak katma değeri yüksek ürünler üretildi. Projenin gerçekleşmesinde emeği geçenleri kutlar, projenin hayırlara vesile olmasını temenni ederim.’’
Proje ile Döner sistemli (Rotary) Pres üretim hattı oluşturuldu dolayısıyla yeni makine alımı ile firmanın üretim kapasitesinde artış sağlandı. Ayrıca proje kapsamında alınan laboratuvar cihazları ile işletmede üretilen ürünlerin laboratuvar analizleri kolaylıkla yapılabiliyor.
Uygulama süresi 9 ay süren projede 947.470’lik toplam bütçesin %50’lik dilimini oluşturan 473.735’lik kısmı TRAKYAKA tarafından karşılandı.