SON DAKİKA

Keşan Haber
Keşan Gardenya Çiçekçilik

TRAKYA’DA KARA TREN KAZASI:24 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

TRAKYA’DA KARA TREN KAZASI:24 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ
Bu haber 09 Temmuz 2018 - 11:16 'de eklendi ve 311 kez görüntülendi.

 

 

Pazar günü saat 15,40’ta İlçemiz Uzunköprü Garın dan 120 yolcu alarak İstanbul a hareket eden Tren Muratlı yakınlarında raydan çıkması sonucu Akşam saatlerinde talihsiz bir kaza geçirmiş ve kazada ilk belirlemelere göre 3 vatandaşımız hayatını kaybettiği ve 16 vatandaşımızın yaralandığı bilgisi verilmişti.

Dün akşam Muratlı ile Çorlu ilçeleri arasındaki Sarılar Mahallesi’nde yolcu treninin 5 vagonunun raydan çıkması sonucu meydana gelen kazada 24 kişi hayatını kaybetti. 194 kişi yaralandı. Ayakta tedavilerini ardından kazada yaralanan 124 kişi de halen çeşitli hastanelerde tedavi görüyor.

Kazada hayatını kaybeden Karabürçek köyünden Serhat ŞAHİN, ilçemiz Demirtaş Mahallesinden Melek TUNA Kiremitçisalih Köyünden Esen GÜL ve talihsiz kazada yaralanan ilçemiz  Dereköy nüfusuna kayıtlı Ramadan Yılmaz, Selami Yücel, Mehmet Özkan ve Volkan Özdemir, Aslıhan Köyünden Gürkan Keman, Nuriye Keman, Balabanköy’ den Nurgül Koyuncu, Çalıköy’den Zayit Açan, Reyhan Açan, Karabürçek Köyünden Fatma Şahin ile Selen Şahin isimli vatandaşlarımızın yaralanmışlar çeşitli hastanelerde tedavi altına alınmış ve tedavileri devam ediyor.

 

Son alınan bilgilere göre, Kazada hayatını kaybedenlerin sayısının söylenen rakamlardan fazla olduğu ve belirlemelere göre Uzunköprü’den hayatını kaybedenlerin sayısı her ne kadar 3 olarak açıklansa da bu rakamların 12 ile 15 arasında olduğu iddia ediliyor.

 

Uzunköprü ilçesinden dün saat 15.45’te 362 yolcu ve 6 personel ile İstanbul Halkalı’ya gitmek üzere hareket eden 12703 sefer sayılı yolcu treninin lokomotif ve ilk vagonunun geçişinden sonra, menfezin altındaki toprak kayması sonucu raylar boşlukta kaldı. Trenin 5 vagonu, Tekirdağ’ın Muratlı ile Çorlu ilçeleri arasındaki Sarılar Mahallesi yakınındaki araziye devrildi. Bu sırada patlamayı andıran gürültü üzerine çevrede bulunan köylüler kazazedelere yardım edebilmek için seferber oldu. Uzunköprü Belediye Başkanı Av. Enis İşbilen Belediye olarak bir ekip oluşturup Çorlu’ya gitti. Hastaneleri tek tek dolaşarak Uzunköprülü kazazedeler ulaştı. Yanlarında olup moral verdi. Uzunköprü AKP ilçe Başkanı Çağatay Yılmaz kaza yerine giderek yaralılara geçmiş olsun diyerek moral verdi.

UZUNKÖPRÜ GÜRSES

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.





POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA