Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.
23:46 - Satranç turnuvası ustaları buluşturacak
16:12 - Mustafa Helvacıoğlu, En Roman Dostu Belediye Başkanı ödülü aldı
15:59 - Keşan Belediyesi vektör mücadelesi çalışmalarına hız verdi
15:56 - Uyuşturucu hap ele geçirildi
01:06 - Trakya’nın en büyük mezbahası, Kurban Bayramı’na hazır
00:53 - Sosyolog & Yazar Mukaddes Pekin Başdil; “İnsanlıktan Uzaklaşıyoruz”
00:44 - Aşırı su tüketimine dikkat! Zehirleyebilir
00:38 - 9. Keşan DOÇEK Saros Körfezi Dağ Bisikleti Festivali gerçekleştirilecek
00:24 - Sahte alkol yapacaktı…
Suzan Kardeş ve Serkan Çağrı’dan KİSEV’in “Sen de 1 Çocuk Giydir
Destek Kampanyası”na büyük destek
20 bin TL’lik bağışla 57 çocuk sevindirilecek
57 çocuk Kurban Bayramı’na Suzan Kardeş ve Serkan Çağrı’nın
giysi desteği ile mutlu girecek
1.Hıdırellez ve Dallık Festivali’nde Keşan’da sahne alan ve başarılı performansları ve duyarlılıkları ile tüm Türkiye’de gönüllerde taht kuran örnek sanatçılar; Suzan Kardeş ve Serkan Çağrı; KİSEV (Keşan İyilik Sağlık ve Eğitim Vakfı)’in “Sen de 1 Çocuk Giydir” kampanyası kapsamında Kurban Bayramı’nda dağıtılmak üzere 57 çocuğa giysi desteğinde bulundu.
KİSEV Kurucu üyeleri; 10 biner TL’lik bağışlarıyla kampanyaya destek verip 350 TL bedelli 57 giysi paketinin çocuklarla buluşmasına vesile olan Suzan Kardeş ve Serkan Çağrı’ya teşekkür etti.
KİSEV Kurucu üyeleri; Suzan Kardeş ve Serkan Çağrı’nın desteklerinin çok anlamlı ve örnek teşkil eden bağışlar olduğunun altını çizdi, Keşan ve bölge halkından ekonomik durumu iyi duyarlı vatandaşların da Kardeş ve Çağrı gibi iyilik hareketine katılarak ihtiyaç sahibi çocukların Kurban Bayramı’na giysileri ile mutlu girmesi için KİSEV’le irtibata geçmesini rica etti.
KİSEV Kurucu üyeleri, bu kampanyada her şeyin çocuklar mutlu olsun ve yüzleri gülsün diye yapıldığının altını çizdi ve yapılan bağışlarla sadece çocukların değil onların ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanan ailelerinin de yüzlerinin güleceğini ifade etti.
Çocukların bayram sevincine ortak olmak isteyen tüm hayırseverlerin desteğini beklediklerini kaydeden KİSEV Kurucu üyeleri, “Çocukların kalbine dokunup, onların yüzlerini güldürmek istiyoruz. Allah’ın izniyle çocuklarımız bayramı güzel kıyafetleriyle karşılayacak. Bu anlamda bizlerden desteğini esirgemeyip kampanyamıza katılacak tüm hayırseverlere ayrı ayrı şimdiden yürekten teşekkür ediyoruz.” dedi.