SON DAKİKA

Keşan Haber
Keşan Gardenya Çiçekçilik
AdanasporAkhisar BelediyesporAlanyasporAntalyasporBeşiktaşBursasporÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGaziantepsporGençlerbirliğiİstanbul BaşakşehirKardemir KarabüksporKasımpaşaKayserisporKonyasporOsmanlı SporTrabzonspor

Süloğlu Belediyesinden Amatör Spor Kulübüne Malzeme Desteği

Bu haber 25 Ekim 2022 - 13:29 'de eklendi ve 177 kez görüntülendi.

Spora ve sporcuya destek olmayı amaç edinen Süloğlu Belediyesi, ilçedeki amatör spor kulübüne spor malzemesi yardımında bulundu.

Süloğlu’nun tek spor kulübü olan Süloğlu GK Spor’a maç forması, antrenman eşofmanı, dizlik, eldiven, maç ve antrenman topları ile çok sayıda antrenman malzemesi Kulüp Başkanı Göksel Tokmak’a ve yöneticilerine teslim edildi. Malzemelerin verildiği belediye binasında konuşma yapan Süloğlu Belediye Başkanı Mehmet Ormankıran;” bizler göreve geldiğimizden beri yaklaşık 8,5 yıldır hem spor kulübümüzün hem de güreş takımımızın yanında olmaya devam ediyoruz. Küçük bir ilçe olabiliriz, imkânlarımız kısıtlı olabilir ancak öyle güzel gençlerimiz var ki her şeyin en iyisini hak ediyorlar. Ve sürekli başarı dolu mücadelelerle ilçemizi yüceltiyorlar. Bizlerde bu düşüncelerle İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu’ndan Sporcularımız için bazı malzemeler istedik. Kendileri de bizleri kırmadı ve en hızlı şekilde kulübümüze bugün vereceğimiz malzemeleri gönderdiler. Öncelikle Ekrem Başkanımız ve emeği geçen tüm İBB ailesine ilçe halkım adına teşekkür ediyorum. Süloğlu GK Spor bizlerin gururu. Her yıl ilçemizi gururla temsil ediyorlar, mücadele ediyorlar. Başarı evet önemli ama en önemlisi sizi en iyi şekilde temsil eden bir takımın olmasıdır. Biz tüm Süloğlu olarak takımımızla onur duyuyoruz. Bugünde takımımızın yanında olmak bir nebze ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla bu malzemeleri teslim ediyoruz. Yeni sezonun inşallah tüm futbolcularımıza kazasız ve belasız sakatlanmadan geçmesi dileğiyle başarılarınızın daim olmasını diliyorum” dedi.

Süloğlu GK Spor Kulübü Antrenörü Altan Yavaş;” başkanımız Mehmet Ormankıran’a her zaman bizim yanımızda olduğu ve büyük katkılar verdiği için kulübümüz adına teşekkür ediyoruz. İnşallah başarılarımız artarak devam edecek. Süloğlu Belediye Başkanımız Mehmet Ormankıran aracılığıyla bizlere bu malzemeleri gönderen İBB Başkanımız Ekrem İmamoğlu’na ve ekibine teşekkür ederiz” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA