Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.
23:12 - GAGİAD “YEŞİL ŞEHİRLER” BULUŞMASI İÇİN ATİNA’DA
23:07 - Emniyet Müdürü mahalle muhtarları ile görüştü
20:08 - TÜRSAB Trakya BTK’dan Fuar Daveti
20:08 - Üzerinden uyuşturucu haplar çıktı…
13:35 - İncir babadan zeytin dededen…
13:30 - Saray’da “Arabasız Gün” etkinliği gerçekleştirilecek
13:21 - 5 gündür kayıp olan Şehit Babası Dursun Korkmaz’dan acı haber geldi
13:10 - SARDOS KAZDAĞLARINDA…
Keşan’ın Merkez Mahallesi’nde bulunan Beyli Otopark’ına bitişik bir hayvan ahırından çıkarılan gübreler sıcak yaz günlerinde rahatsızlık veriyor.
Otopark sahibi İsmail Beyli,konu ile ilgili olarak belediye zabıtası ve sağlık müdürlüğüne yaptığı şikayetlere rağmen,otoparka bitişik olan ahırdan çıkarılan gübrelerin gelişigüzel çevreye atılması sebebiyle oluşan kokudan rahatsızlık duyduğunu iddia ediyor.
Beyli,konu ile ilgili olarak belediye zabıtasının bir çok kez gelerek ahır sahibine ceza kestiğini ancak durumun değişmediğini söylüyor.
Ağır sahibinin “Benim siyasi gücüm var”diyerek kimseyi takmadığına işaret eden Beyli, “Biz bu kokuyu çekmeye mecbur değiliz. Sıcak günlerde koku daha da ağırlaşıyor,Ancak bu kişiye kimse bir şey yapamıyor. Bu gücü nereden buluyor merak ediyoruz doğrusu.Belediye zabıtası neden bu şahsı engelleyemiyor.Siyasi güç dediği nedir ki !. Belediyeyi bile takmıyor.”şeklinde konuşuyor.