SON DAKİKA

Keşan Haber
Keşan Gardenya Çiçekçilik

SARDOS KALEALTI’NA YÜRÜDÜ

SARDOS KALEALTI’NA YÜRÜDÜ
Bu haber 12 Mart 2018 - 21:32 'de eklendi ve 158 kez görüntülendi.

Keşan Saros Doğa Sporları Topluluğu (SARDOS) geçtiğimiz hafta sonu Korudağ ve Kalealtı köyü bölgesinde ayak izlerini bıraktı.  KYÇUBYO’da okuyan bir grup üniversite öğrencisinin de katıldığı yürüyüşte, parkur görselliği ve keyifli olması açısından katılımcıların büyük beğenisini kazandı. Yerlisu bölgesinden başlayan yürüyüş dere kenarı patikaları takip edilerek Korudağ zirveye çıkıldı. Zirvede mavi Saros körfezi, kaşık adaları ile adeta baharın müjdesini veren yemyeşil buğday tarlaları görüntüsü sanki yeşil ile mavinin dansı gibiydi. Katılımcılar bu güzel hava ve  muhteşem manzara eşliğinde zirvede közde sucuk yaparak en güzel şekilde değerlendirdiler.
SARDOS adına bir açıklama yapan etkinlik sorumlusu Ayhan ALTINDİŞ; Uzun zamandır yürüyüşümüz ilk defa böyle güzel bir havaya rastladı. Güneşli güzel gün ile birlikte, zengin görsellik yüklü bu parkurun doyasıya tadını çıkardık. Aylardır her hafta sonunda mutlaka ya yağış oluyor ya da soğuk ve fırtına oluyordu. Sanki katılımcılar geçmiş haftaların acısını çıkardı. Öğleyin de bir nevi piknik yaparak kendimizi ödüllendirdik. Yürüyüşümüze ilçemizde üniversite öğrenimini yapan bir grup öğrencinin de eşlik etmesinden çok mutlu olduk. Ülkemiz ve ülkemiz dışından buraya okumaya gelen gençlere de bölgemizi ve kültürümüzü tanıtmanın, SARDOS olarak  gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz.
Havaların ısınması ve tabiatın uyanması ile bu muhteşem doğayı doyasıya içinize çekip, hayatına renk katmak isteyen herkesi, doğa yürüyüşlerine ve bisiklet turlarına davet ediyoruz. Katılımcıların deyimi ile ”SARDOS candır, her faaliyeti heyecandır

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.





POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA