SON DAKİKA

Keşan Haber
Keşan Gardenya Çiçekçilik
Keşan’da Yunus timleri de devreye girdi

Son günlerde  bir çok başarıya imza atan Keşan Emniyet Müdürlüğü ekiplerine Yunus timi de katıldı.

Bölgenin ekonomik merkezi olan Keşan’da suçlular ile daha etkin mücadele etmek amacıyla kadrosu güçlenen Emniyet Müdürlüğü,son günlerde adeta suçlulara göz açtırmıyor.

Önleyici hizmet kalitesinin arttırılması, olaylara daha etkin ve hızlı müdahale etmek amacıyla Keşan İlçe Emniyet Müdürü  Mehmet TEKİN öncülüğünde, Devriye Ekipler Büro Amirliği bünyesinde göreve başlayan Motosikletli Yunus timleri, donanımlı 2 motosiklet ile bir Komiser Yardımcısı ve 8 Polis Memurunun görevlendirilmesiyle çalışmalarına start verdi.

Yunus timleri, Keşan’da halkın yoğun bulunduğu yerlerde, okul çevrelerinde ve polis araçlarının giremediği dar sokaklarda gerçekleşmesi muhtemel olayların önüne geçerek, asayiş ve narkotik olayları başta olmak üzere, suç işleme niyetinde olanların caydırılması, aranan şahısların yakalanması, meydana gelen olayların en kısa sürede müdahale edilmesi ve şüpheli şahısların yakalanması amacıyla görev alacaklar.

Genel asayiş olaylarına da hızlı ve etkili bir şekilde müdahale ederek şok uygulamalar ile denetimlerini sürdürecek olan Yunus timleri,  güven ve huzur ortamının sağlanmasında önemli görev  yapacaklar.

 





POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
SON DAKİKA