Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.
12:35 - İpsala’da kar yağışı hayatı etkiliyor.
22:42 - Önder Can Spor Kulübü Karatecileri göz doldurdu
17:29 - Belediye ekipleri, topyekun sahada
17:25 - GÜRBÜZ: “BU ÜCRET HALKIMIZI DAHA DA YOKSULLAŞTIRIR”
20:56 - Edirne U-18 ligi’nde Keşanspor rakibi Aşçıoğlu’nu 9-0 mağlup etti
22:09 - Keşanspor’da 4 yeni transfer
18:54 - Keşanspor’da komanda eğitimi…!
17:51 - BAL Ligi 9. Grup takımlarından Keşanspor’un ikinci yarıda hedefi ligde kalmak
Edirne Emniyet Müdürlüğü ile Keşan Emniyet Müdürlüğü ekipleri 77 personel ile asayiş uygulaması yaptı.
Konu ile ilgili olarak şu açıklama yapıldı:” 02.05.2019 günü 19:30 – 21:00 ve 23:30 – 00:30 saatleri arasında olmak üzere İlçe Emniyet Müdürlüğümüzden toplam 77 Personel ve Edirne İl Emniyet Müdürlüğünden Özel Harekat, Çevik kuvvet, Yunus timlerinin takviyesi ile birlikte 12 sabit nokta ve yol kapama noktasıyla metruk binalar, ara sokaklar ve umuma açık içkili yerlerde yapılan genel asayiş uygulamasında toplam 662 şahıs, 146 araç sorgulanmış olup, araçlara çeşitli maddelerden 7.414 TL idari Para cezası uygulanmış, 5 adet motosiklet trafikten men edilmiş;
Yeni Mescit mahallesi ara sokaklarda yapılan seyyar sokak kontrolünde
-S. Ç. isimli şahıs Gelibolu Sulh Ceza Hakimliğince “Hırsızlık” suçundan Aranması olduğu anlaşılarak Savcı talimatı ile gözaltına alınmıştır. Aynı Şahsın üzerinde 1,93 gr (sentetik canabinoid/bonzai) madde ele geçirilmiş.
-Bir içkili iş yerinde M. G. isimli şahsın “Ödeme Şartının İhlali” suçundan aranması olduğu anlaşılarak şahıs savcı talimatı ile gözaltına alınmıştır.
-Eski Gelibolu Üzerindeki bir iş yerinde konsomatris olarak çalışan 4 Türk vatandaşı bayanın olduğu anlaşılarak işyeri hakkında tutanak tanzim edilmiş, aynı işyerinde G. K. isimli şahsın üzerinde “ZORAKİ-MOD914” ibareli 1 kuru sıkı tabanca ve şarjöründe 7 adet fişeği ile birlikte rızaen muhafaza altına alınmış.
Yine; yapılan denetimler sonucunda, 6 adet para atılmak suretiyle kazanç sağlama amacıyla kullanılan oyun makinesi ele geçirilmiş, iş yerleri hakkında gerekli adli ve idari işlemler başlatılmıştır.İlçe genelinde çalışmalarımız devam edecektir.”
Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin asayiş kontrolleri vatandaşlar tarafından da ilgi ile izleniyor.