SON DAKİKA

Keşan Haber
Keşan Gardenya Çiçekçilik

KEŞAN’DA ORMAN YANGINLARINA ÖNLEM

KEŞAN’DA ORMAN YANGINLARINA ÖNLEM
Bu haber 04 Haziran 2014 - 19:20 'de eklendi ve 176 kez görüntülendi.

Keşan Orman İşletme Müdürü Sabahattin Canbakkal,63 bin hektarlık orman alanını yangınlara karşı koruduklarını söyledi.

Canbakkal, açıklamada,Orman Genel Müdürlüğü’nün kuruluşunun 175’inci yıl dönümünde, orman yangınlarına dikkat çekmek ,  yangın söndürme ekip araçlarının Cumhuriyet Mahallesi Muhtarlığı önünden   oluşturdukları konvoy ile şehir içinden geçerek Abdül Şavur İlkokulu önüne kadar bir gösteri yaptıklarını belirtti.

Ormanların korunmasını, geliştirilmesini ve halkın istifadesine sunulmasını ilke edinmiş Orman Genel Müdürlüğü’nün 175.kuruluş yıldönümünün yerden çeşitli yerlerinde değişik etkinlikler ile kutlandığını aktaran Canbakkal, Keşan ilçesinde de ormanların yok olmasında en büyük etken olan orman yangınlarına karşı halkın dikkatini çekmek istediklerini kaydetti.

Canbakkal, sözlerine şöyle devam etti. “Keşan Orman İşletme Müdürlüğü sorumluluk alanında 63 bin hektarlık orman bulunuyor. Orman yangınlarına  karşı işletmemiz gerekli tedbirleri aldı.Şu anda 8 tane ormana ilk müdahale itfaiye, 3 arazöz,2 su ikmal aracı ve 80 personel ile yakında gelecek olan bir helikopterle  mücadeleye hazırız.Ormanlarımız  ekiplerimiz tarafından 24 saat korunuyor.”

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.





POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA