Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.
23:45 - Enez Ziraat Odası Başkanı Oskan:”Bu buğday fiyatıyla üretici para kazanamaz.”
01:39 - “Yahya Çavuşu Anma ve Doğa Sporları Şenliği”
01:27 - Deprem Sonrası Acil Servislerde Vertigo Şikâyeti Artış Gösterdi
23:22 - Düğün salonunda havaya ateş edenin damat olduğu anlaşıldı…
23:15 - Motosiklet hırsızı kaçmaya çalışırken yakalandı…
22:45 - İsteGelsin Müşteri Memnuniyetinde Büyük Ödülü İki Yıl Üst Üste Kazandı
22:33 - Keşanlı sporcular 7 madalya ile döndüler…
22:24 - “Edirne’de Bağcılık ve Agro Turizm Potansiyelinin Geliştirilmesi” Konulu Panel
Keşan Ticaret ve Sanayi Odası (Keşan TSO) ihracat yapacak firmalara destek olmak için “Keşan TSO Trakya Dış Ticaret İstihbarat Merkezi’ni faaliyete geçirdi. 2023 yılı itibari ile Keşan TSO Trakya Dış Ticaret İstihbarat Merkezi Keşan TSO bünyesinde resmi olarak faaliyetlerine başladı.
Yönetim Kurulu Başkanı Şapçı: “Bölgemizde İhracat Yapmayan Üyemiz Kalmasın”
Keşan TSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Şapçı şu ifadeleri kullandı: “T.C Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’mız bünyesinde yer alan Trakya Kalkınma Ajansı’mızın desteği ile üyelerimize yurt dışı pazar araştırmasından, hedef Pazar analizine, hedef müşteri gruplarından, potansiyel müşteri gruplarına, eylem planlarından ve dış ticaret araştırması konularından diğer tüm işlemlere kadar geçen süreçlerde Üyelerimize hizmet vereceğiz.
Keşan TSO olarak Üyelerimize daima alternatif hizmetler sunmanın yollarını arayışı içerisinde olduk. Bu kapsamda “Bölgemizde İhracat yapmayan Üyemiz kalmasın, ”mottosu ile çıktığımız bu yolda Keşan TSO Trakya Dış Ticaret İstihbarat Merkezi’mizin resmi olarak faaliyetlerine başlamasının onurunu ve sevincini yaşıyoruz.
İhracat yapmak isteyen veya ihracat yapan ancak yurt dışında yeni pazarlara açılmak isteyen Üyelerimize ücretsiz bir şekilde yeni pazar araştırması, hedef müşteri analizi ve eylem planı konularında destek sağlanarak ihracata dayalı büyüme hedeflerini gerçekleştirmeyi planlamaktayız. Üyelerimizin kurumsallaşması, rekabet düzeylerinin artması ve yurt dışında yeni pazarlara açılmaları konusunda destek sağlayacak olan Keşan TSO Trakya Dış Ticaret İstihbarat Merkezi’mizin bölgemize hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum.” dedi.