SON DAKİKA

Keşan Haber
Keşan Gardenya Çiçekçilik

Keşan TSO Bursa’da Tarım ve Hayvancılık Fuarlarına Gidiyor

Keşan TSO Bursa’da Tarım ve Hayvancılık Fuarlarına Gidiyor
Bu haber 04 Ekim 2022 - 22:55 'de eklendi ve 284 kez görüntülendi.

Keşan Ticaret ve Sanayi Odası (Keşan TSO), Bursa TÜYAP Fuar Merkezi’nde gerçekleşecek olan 2 ayrı fuar olan Bursa 14. Uluslararası Hayvancılık ve Ekipmanları Fuarı ve BURTARIM 19. Uluslararası Tarım, Tohumculuk, Fidancılık ve Süt Endüstrisi Fuarına 7 Ekim 2022 Cuma günü katılım sağlayacak.

Keşan TSO Yetkilileri tarafından yapılan açıklamaya göre: “ Bursa tarımsal kaynakları, yüksek üretim gücü, bereketli toprakları ve hayvancılık sektörlerinde ülkemizde ve uluslararası alanda önemli bir yere sahiptir. Bu doğrultuda da ülkemizin uluslararası nitelikli fuarları arasında Bursa Tarım ve Hayvancılık Fuarları yer almaktadır.

“54 Ülkeden 200 Binin Üzerinde Ziyaret”

Geçtiğimiz yıl 54 ülkeden 200 binin üzerinde kişinin ziyaret ettiği, Tarım ve Hayvancılık sektöründe en son teknoloji ürünlerinin ve sektörel yeniliklerin sergilendiği Bursa Tarım ve Hayvancılık Fuarlarında üyelerimiz ve üyelerimizin çalışanları ile birlikte en güncel bilgileri yerinde görerek almıştık.

Bu yıl da sektörün yerli ve yabancı lider firmaların yer alacağı ve yoğun şekilde misafirlerin ziyaret edeceği Bursa Tarım ve Hayvancılık Fuarlarında; sektörde öncü firmaları bir arada görmek, tarım ve hayvancılık alanlarındaki son teknoloji trendleri yakalamak, gelişmelerden ve yeniliklerden haberdar olabilmek adına Bursa Tarım ve Hayvancılık Fuarlarına üyelerimiz ve üyelerimizin çalışanları ile birlikte gideceğiz.

Fuarlara 7 Ekim 2022 Cuma günü, günübirlik ve ücretsiz katılım sağlanacak olup. Keşan TSO üyelerimiz ve üyelerimizin çalışanları davetlidir. Fuara katılım için son başvuru 6 Ekim Perşembe 2022 16:00’ ya kadardır. Fuara katılım sağlamak isteyenler 0555 964 06 75 – 0284 714 11 37 hatları üzerinden detaylı bilgi alabilir ve kayıt yaptırabilirler. ” dedi

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.





POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA