Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.
13:50 - 112 acil sağlık istasyonu yapılacak alandaki ağaçlar özenle sökülüyor
01:16 - İYİ PARTİ’den Bulgaristan Türklerine anlamlı ziyaret.
01:11 - Keşan Kent Meydanı ihalesi 1 temmuz’da
01:05 - Keşan Kent Müzesi Koordinatörü Aslı Avcı, Müzeler Günü’nü kutladı
00:48 - Öztunç,seçim çalışmalarını değerlendirdi
23:58 - Yarın 19 Mayıs 1919’u yeniden yaşayacağız
23:55 - Aksal, Türkiye Beyazay Derneği ile bir araya geldi.
23:49 - Aygün: 19 Mayıs Türk’ün şahlanış günüdür
1923 Keşan Gençlik Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Raşit Değirmenci:
Futbol altyapı çalışmalarımız başladı
1923 Keşan Gençlik Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Raşit Değirmenci, dün yaptığı yazılı açıklamada, futbol altyapı çalışmalarının başladığını söyledi.
Değirmenci, basketbolda altyapı, voleybolda ise bölgesel amatör lig hazırlık çalışmalarının ardından, futbolda da faaliyet göstermek amacıyla Keşan halkının karşısına çıktıklarını belirtti. Keşan’da üç spor dalında mücadele eden tek kulüp olmayı hedeflediklerinin altını çizen Değirmenci, altyapıyı esas aldıklarını ifade ederek, U 13 Ligi’ne katılmayı hedeflediklerini kaydetti.
“ANTRENÖR GÖKTUĞ IŞIK İLE ANLAŞMA SAĞLADIK”
1923 Keşan Gençlik Spor Kulübü futbol altyapısı için kayıtların geçen pazartesi gününden itibaren başladığının altını çizen Değirmenci şunları söyledi: “Futbol takımımız Antrenör Göktuğ Işık’a emanet. Kendisi, Keşan Yusuf Çapraz Anadolu Lisesi ve Keşan Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’nde öğretmen. Aynı zamanda İzmirspor ve Van Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü’nde altyapı sorumlusu olarak görev yaptı. Şimdi de bilgi ve deneyimlerini Keşan’da sergileyecek. Kendisiyle her konuda anlaştık. Hayırlı ve uğurlu olsun.”
“DÖRT MEVSİM HALI SAHA’DAN, KULÜBÜMÜZE TAM DESTEK”
1923 Keşan Gençlik Spor Kulübü futbol altyapı çalışmalarının Keşan Lisesi bahçesindeki halı sahada gerçekleştirileceğini de ifade eden Değirmenci, sözlerini şöyle sonlandırdı: “Futbolda geçen pazartesi gününden itibaren çalışma başlattık. Bize her konuda yardımcı olan Dört mevsim Halı Saha Tesisi işletmecileri Serdar Sınalı ve Ercan Arabacı’ya teşekkür ederiz. Futbol altyapı kayıtlarımız için, İsmail Saraç Caddesi’ndeki kulüp lokalimiz ile Dört Mevsim Halı Saha Tesisi’nin 0531 852 45 62 nolu telefonundan bilgi alınabilir.”
“IŞIK’A TAM DESTEK”
Raşit Değirmenci daha sonra dernek yönetim kurulu üyeleri; Recep Gülecen, Harun Akkaya ve Sonay Can ile Dört Mevsim Halı Saha Tesisi’ne giderek, tam destek verdikleri Antrenör Göktuğ Işık ile el sıkıştı. Buluşmada işletme sahiplerinden Serdar Sınalı da hazır bulundu.