SON DAKİKA

Keşan Haber
Keşan Gardenya Çiçekçilik
AdanasporAkhisar BelediyesporAlanyasporAntalyasporBeşiktaşBursasporÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGaziantepsporGençlerbirliğiİstanbul BaşakşehirKardemir KarabüksporKasımpaşaKayserisporKonyasporOsmanlı SporTrabzonspor

Keşan DOÇEK ve Enez Belediyespor Voleybol takımları karşılaştı.

Bu haber 25 Ekim 2022 - 0:10 'de eklendi ve 265 kez görüntülendi.

Keşan DOÇEK ve Enez Belediyespor voleybol takımları dün akşam bir dostluk maçı için bir araya geldiler.Başa baş geçen mücadeleyi ev sahibi Keşan DOÇEK Voleybol takımı 3-2’lik setlerle kazandı.

Karşılaşma öncesi takımlara başarı dileyen Keşan Belediye Başkanı Mustafa HELVACIOĞLU da zevkli ve heyecanlı geçen maçı izledi ve her zaman sporun ve sporcunun yanında olduğunu belirtti.

Seyircilerin her iki takımın da estetik hareketlerini alkışladığı ve bir fair-play havasında geçen karşılaşma sonrası konuk takıma Keşan DOÇEK ekibi ikramlarda bulundu ve gelecek maçlar için ortak fikirler dile getirildi.

DOÇEK Başkanı Hakan EŞME, Derneğimizin sportif faaliyetleri içinde gerçekleştirdiğimiz bu dostluk maçı için Kulüp Başkanı Volkan ÖRS nezdinde Enez Belediyespor voleybol takımına, Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu’na ve tribünlerde lojistik desteğiyle “Büyük DOÇEK Ailesine” teşekkür etti.

Keşan DOÇEK Voleybol Sorumlusu Fatih DUMAN, Çok keyifli bir maç olduğunu, iki takımın da başa baş mücadele ettiğini ve her durumda dostluğun kazandığını belirterek konuk takımın centilmen sporcularına teşekkür etti ve önümüzdeki günlerde farklı çalışmalar ile faaliyetlerini sürdüreceklerini belirtti.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA