Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.
İpsala Gümrük Kapısı’ndan geçen yıl 3 milyon kişi geçti
Dünya Gümrük Günü Dolayısıyla İpsala Gümrük Müdürü İbrahim Yücel, Gümrük Muh. Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürü Kadir Işık ve beraberindeki heyet Kaymakamımız Ömer Sevgili’yi makamında ziyaret etti.
Kaymakamımız SEVGİLİ, “İpsala Gümrük Kapımızdan 2023 yılında yaklaşık 2,5 Milyon kişi geçmesine karşılık 2024 yılında ise yaklaşık 3 Milyon kişi geçmiştir. İpsala Gümrük kapımızın önemi her geçen yıl artmaktadır.”İfadelerini kullanarak başta İpsala Gümrüğümüz olmak üzere tüm Gümrük Çalışanların gününü kutladı.
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.