SON DAKİKA

Keşan Haber
Keşan Gardenya Çiçekçilik

İPSALA BELEDİYE BAŞKANI HAKKINDA İDDİALAR…

İPSALA BELEDİYE BAŞKANI HAKKINDA İDDİALAR…
Bu haber 01 Aralık 2017 - 22:20 'de eklendi ve 268 kez görüntülendi.

Mehmet Emin Akay  da belediye başkanı Kerman   hakkında bazı iddialarda bulundu.

Son günler İpsala kamuoyunda Kerman hahhında bazı iddialar söz konusu. Belediye Meclis Üyesi Nuri Kavakkorulu’da bazı iddialarda bulunarak AKP den istifa etmişti.

Akay’da benzer iddilarda bulundu.

İşte Akay’ın iddiaları…

 Sayın Kerman, seçimlerde ‘belediyemizi İpsala halkı ile birlikte yöneteceğiz’ dedi. Ama koltuğa oturduktan sonra ‘sen oy verdin, sen vermesin, bu kişi bizden bu kişi bizden değil’ diye ayrımcılığa başladın. Sayın Kerman, Belediyemizi keyfine göre yönetiyor.

Bunun yanında iyi şeylerde yaptı;

Mesela altyapıyı yaptı sonuç yok. Yeni su şebekesini başlattı, kontrolsüz bir şekilde ve bilinçsizce su hatlarını başında sorumlu olmadan konut alanlarına hat çekti arsalar mağdur kaldı hat çekilmedi. Artıma dan da ses seda yok. “ben köyleri İpsala’ya dâhil edeceğim’ dedi; ahır köyü Fatih mahallesi yaparak işe başladı. Diğer köyleri de yapacağım dedi, nüfus artsın diye…

Ama öyle bir niyeti olmadığı sonradan belli oldu. Ahır köyde kendi arazilerini imara sokup değerli olup pahalı satsın diye yaptığı anlaşıldı.

İpsala’nın imarını yapayım kasabamız gelişsin, bu arada eski petrol ofisinin yerini belediye aldı. İpsala’ya gelir getirecek tesis kurmak yerine atıl duruma bıraktı, akıbeti belli değil.

Aslında eskiden burada petrol ofisi vardı. Yol bölünmüş yol olunca karşı tarafta benzin istasyonu kalmadı. Oraya bir benzin istasyonu kursa İpsala’mıza gelir sağlansa iyi olmaz mı?

Çünkü, karayokuş mevkiinde yeni imarda kendine ait olan araziye benzin istasyonu otel konut alanı yapma niyetinde olduğu anlaşıldı.

Bu arada ‘birinci köprünün oraya döner kavşak yapacağım babaküstü mahallesinin oradan da çevre yolu yapacağım ‘ dedi çiftçiler tarlalarına rahat gidip gelsin diye…

Mevcut olan döner kavşağı kaldırıp daha ileriye yaklaşık 2 km öteye taşıdı.

Yeni yapılan yolumuz bölük olduğu için şu anda mevcut olan benzin istasyonlarına vatandaşlarımız ya ters yönden sapıyor ya da 2-3 km gitmek zorunda kalıyor. Bu yolu göze almayanlar tersten giriyor buda ölüme davetiye demek.

Baktığımız da Yurtdışından ya da Gümrük yönünden gelen araçlar ya da Keşan yönüne gelecek olan araçlar ileride Sayın Mehmet Kerman’ın yapacağı benzin istasyonuna sapacaklar. Çünkü tek benzin istasyonu o olacak.

Şirket kurdu başına kendi geçti. Antre depoları yapacağım dedi belediyemize ait olan araziyi şirket adına geçirtti. Ama kimsenin haberi olmadan tekstil fabrikasına sattı.

Sayın Kerman, yıllarca birçok belediye başkanımız geldi geçti. Bir tek çizi yer satmadı. İpsala’mıza daha çok yer kazandırmak için uğraştılar. Siz, onlardan çok daha mı akıllısınız satıyorsunuz?

Büyüklerimizden duyduğumuz geçmişte bir belediye başkanı kendine ait olan at arabasını satarak bu arazilerin tapusunu belediyemize kazandırmıştır. Nur içinde yatsın.

Siz belediyemize zarar vermekle kalmıyor, seçilerek geldiğiniz AKP’ye de zarar verdiğinizi düşünüyorum.

Boşuna söylememişler çok parayı, makamı herkes kaldıramaz diye…

Bu dünyanın üstü varsa altı da var. Vakıf malını, yetim hakkını, kamu malını çok dikkatli kullanmak lazım öbür Dünya’da bunların hesabını vermek zor olur. Benden söylemesi

Saygılarımla

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.





POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA