SON DAKİKA

Keşan Haber
Keşan Gardenya Çiçekçilik
AdanasporAkhisar BelediyesporAlanyasporAntalyasporBeşiktaşBursasporÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGaziantepsporGençlerbirliğiİstanbul BaşakşehirKardemir KarabüksporKasımpaşaKayserisporKonyasporOsmanlı SporTrabzonspor

Helvacıoğlu: “Kadına yönelik şiddetin her türlüsü insanlık suçudur”

Bu haber 24 Kasım 2022 - 19:19 'de eklendi ve 306 kez görüntülendi.

Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Uluslararası Mücadele Günü nedeniyle yaptığı açıklamada; kadınların her daim yanında olduklarını kaydetti.

Kadınların bir gün değil her gün baş tacı olduğunu belirten Helvacıoğlu, kadınlara yönelik birçok çalışma yaptıklarını belirterek, üretici kadın kooperatifleri kurduklarına dikkat çekti.

Şiddetin her türlüsünün karşısında olduklarını ifade eden Mustafa Helvacıoğlu, “Şiddete karşı sessiz kalmak, görmezden gelmek kabul edilemez. Tüm dünyada kadınlara, kız çocuklarına yönelik işlenen vahşice katliamlar bizleri derinden üzmektedir. Aile Çalışma ve Sosyal Politikalar Bakanlığımızca kadına karşı şiddete yönelik birçok çalışma mevcut. Yerelde de bizler birtakım çalışmaları hayata geçiriyoruz. 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Uluslararası Mücadele Günü’nde kadınlarımızın her zaman başımızın tacı olduğunu bir kez daha söylemek istiyorum. Kadına şiddet insanlığa ihanettir düşüncesiyle her türlü şiddetin son bulduğu bir dünya diliyorum.” dedi.

Helvacıoğlu açıklamasının sonunda tüm kadınları 25 Kasım 2022 Cuma günü Keşan Belediyesi Atatürk Stadyumu’nda saat 09.30 başlayacak olan “Kadına Şiddete Karşı Sabah Sporunda Buluşuyoruz” etkinliğine davet etti.

Etkinliğe katılanlara kültür turu hediye edilecek.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA