SON DAKİKA

Keşan Haber
Keşan Gardenya Çiçekçilik

Erikli Su bağlantı bedel ödemelerinde yüzde 50’ye ulaşıldı

Erikli Su bağlantı bedel ödemelerinde yüzde 50’ye ulaşıldı
Bu haber 29 Aralık 2021 - 22:55 'de eklendi ve 190 kez görüntülendi.

 

-Helvacıoğlu, su abone bedellerinin ödenmesi konusuna duyarlılık gösteren Erikli halkına teşekkür etti.

Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu,  bir basın toplantısı yaparak son durumla ilgili bilgilendirmelerde bulundu.

Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü’nde başlayan ve Belediye Başkanı Yardımcısı Bülent Günsal ile Su ve Kanalizasyon Müdürü Bedri Kara’nın katıldığı toplantıda ilk olarak konuşan Helvacıoğlu, 3 bin 700 aboneden yarısını peşin veya taksitli olarak tamamlandığını belirterek, bu konuda ilgi ve alakalarını eksik etmeyen Erikli halkına teşekkür etti.

Daha sonra söz alan Günsal’da, vatandaşların Çözüm Masası’na başvurarak bağlantı ücretleri konusunda bilgi alabileceklerini belirterek,şunları kaydetti: “Şehir dışında oturup taksitlendirme yapmak isteyen vatandaşlarımız İnternet Bankacılığı’ndan 1.taksidini öderken açık adres ve ödemelerini yapmalılar. Bu taksidi yatıran vatandaşlarımız 2022 Mart ayında da belediyemize gelerek sözleşmelerini imzalamaları gerekiyor. 3 bin 700 aboneden yarısı peşin veya taksitli olarak abone bağlantı bedellerini yatırdı. Eğer 1.taksitlerini veya peşin olarak ödeme yapanlar sözleşmelerini imzalamazlarsa yoğunluk yaşanacağından bağlantı konusunda sorun yaşanabilir. “

Günsal’dan sonra konuşan Kara da, Erikli’de sokaklardaki bağlantıların yüzde  95’î tamamlandı. Erikli’de eski su abone hattı iptal edilecek. Erikli’ye yeni hattan su verilecek. Ödeme konusunda yüzde  50 peşin veya taksitli ödeme gerçekleştirildi. Hedefimize sağlam şekilde gidiyoruz. 15 Ocak’tan sonra ev bağlantılarını yaparak yaza sorunsuz bir şekilde girmek istiyoruz. Abone bağlantı bedellerinin taksitli ödemesi için aylık 1.60 faiz ödenecek. Bazen gelen şikayetlerde Keşan ve Erikli için farklı su bedeli uygulandığı belirtiliyor. Kesinlikle böyle bir şey yoktur. Keşan ve Erikli için su tarifesi aynıdır. Vatandaşlarımız ön ödemeli akıllı saate geçerlerse su tarifesinden  yüzde  30 indirimden de yararlanabilecek. Erikli için vatandaşlarımız son hızla sürüyor. Aynı sokakta bulunan vatandaşlarımız aynı anda abone olurlarsa bağlantıları da aynı anda yapılarak o sokak en kısa sürede onarılarak eski haline getirilecek.” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.





POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA