Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.
12:35 - İpsala’da kar yağışı hayatı etkiliyor.
22:42 - Önder Can Spor Kulübü Karatecileri göz doldurdu
17:29 - Belediye ekipleri, topyekun sahada
17:25 - GÜRBÜZ: “BU ÜCRET HALKIMIZI DAHA DA YOKSULLAŞTIRIR”
20:56 - Edirne U-18 ligi’nde Keşanspor rakibi Aşçıoğlu’nu 9-0 mağlup etti
22:09 - Keşanspor’da 4 yeni transfer
18:54 - Keşanspor’da komanda eğitimi…!
17:51 - BAL Ligi 9. Grup takımlarından Keşanspor’un ikinci yarıda hedefi ligde kalmak
Keşan Ticaret ve Sanayi ile Enez Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın düzenlendiği Enez’in Çınarları ödül töreni
2 Mart Cuma günü saat 22.30 dan itibaren TEK RUMELİ TV kanalında geniş bir şekilde verilecektir. (daha önce Cumartesi diye duyurulmuştu.)
Enez Belediye Başkanı Abdullah Bostancı, Edirne Ticaret Odası Meclis Başkanı Mehmet Eren, İpsala Ticaret Borsası Meclis Başkanı Necati Görür, Keşan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Helvacıoğlu,İl Genel Meclisi Üyesi Şenol Kılıç ile Enez Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İzzet Savran’ın konuşmaları ile ödül törenine katılanların görüntülerinin yer aldığı program cumartesi 22.30 dan itibaren yayına girecek.
Enez ile ilgili farklı görüşlerin dile getirildiği program Keşan Reklam Ajansı tarafından hazırlandı.
Program daha önce Cumartesi günü ayni saatte duyurulmuştu. Kanaldan yapılan açıklamada Afrin Harekatı’nda Şehitlerimiz olduğundan dolayı bugün 22.30 da kalkan müzik programının yerine Enez’in Çınarları Ödül Töreni’nin yayına girmesinin kararlaştırıldığı belirtildi.