Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.
14:09 - ZAFER PARTİSİ KEŞAN İLÇE BAŞKANLIĞINDAN BASIN AÇIKLAMASIDIR
11:56 - Sünnet nasıl yapılmalıdır ?
11:47 - SAADET PARTİSİ EDİRNE TEŞKİLATINDAN AKALIN’A ZİYARET
11:46 - Keşan Trafiğine Çözüm Geliyor: Çevre Yolu Projesi İçin İlk Adım Atıldı
11:42 - Sevgi Mutfağı’ndan 514 bin 167 kap sıcak yemek
20:35 - Şüphe üzerine arandı. 5 yıl 8 ay hapis cezası ortaya çıktı
19:51 - FOTOĞRAF SANATÇISI OYUNCU BARIŞ KERİM CESUR TEKİRDAĞ’A GELİYOR
23:03 - Keşanspor’u hakemler yaktı.
17:27 - Hekim ve Sağlık Sistemi
17:23 - Gündoğdu: Trakya çiftçisi yeteri kadar desteklenmiyor
Yürüyüş sezonunun kapanmasının ardından faaliyetlerini bisiklette yoğunlaştıran bisikletçiler Cumartesi günü “Keşan-Mercan-Dişbudak-Karlıköy-Keşan” güzergahında ismini daha önceden “Karakız” olarak belirledikleri parkurda ve zorlu arazi koşullarında pedal çevirdikten sonra Pazar günü de “Keşan-Korudağlar-Mahmutköy-Bahçeköy-Keşan” bölgesindeki “Düşen Bin Yaprak Görürsen” rotasında ve yine zorlu koşullarda pedal çevirdiler.
Cunda Adasından bir birincilik geldi.
Ayvalık Cunda Adasında yapılan ve farklı yaş gruplarında 1000’e yakın bisikletçinin katıldığı
“Salomon Ultimate Cunda 26K” dağ bisikleti yarışlarında Keşan DOÇEK üyelerinden Ayşegül GÖKALP kategorisinde birincilik kürsüsüne çıktı.
Keşan DOÇEK Yönetim Kurulu Üyesi Haluk AKALIN, “Doğa yürüyüşlerine yaz sezonu nedeniyle ara verdiklerini, bisiklet faaliyetlerinin ise yaz-kış devam ettiğini, önümüzdeki günlerde dernek olarak farklı projeler hazırladıklarını,” söyledi ve Dağ Bisikleti Yarışmasında birincilik alan Ayşegül GÖKALP’i de başarısından dolayı kutladı.