Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.
23:45 - Enez Ziraat Odası Başkanı Oskan:”Bu buğday fiyatıyla üretici para kazanamaz.”
01:39 - “Yahya Çavuşu Anma ve Doğa Sporları Şenliği”
01:27 - Deprem Sonrası Acil Servislerde Vertigo Şikâyeti Artış Gösterdi
23:22 - Düğün salonunda havaya ateş edenin damat olduğu anlaşıldı…
23:15 - Motosiklet hırsızı kaçmaya çalışırken yakalandı…
22:45 - İsteGelsin Müşteri Memnuniyetinde Büyük Ödülü İki Yıl Üst Üste Kazandı
22:33 - Keşanlı sporcular 7 madalya ile döndüler…
22:24 - “Edirne’de Bağcılık ve Agro Turizm Potansiyelinin Geliştirilmesi” Konulu Panel
HASAN ÇAVUŞ PARKI BAŞTAN SONA YENİLENDİ
Çocuk parkı yenileme projesi kapsamında, son olarak Çınarlı Mahallesi Yesari Asım Arsoy Sokak’ta bulunan Hasan Çavuş Parkı A’dan Z’ye yenilenerek mahalle sakini çocukların istifadesine kazandırıldı. Yenilenen park için düzenlenen açılış törenine çocuklar büyük ilgi gösterdi.
ÇOCUKLARDAN SÖZ ALDI
Açılışta çocuklarla bir araya gelen Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, park yapmanın kolay olduğunu ancak yaptıktan sonra bakmanın ve sahip çıkmanın önemli olduğunu dile getirdi. Çocuklardan parka iyi bakmalarını rica eden Başkan Yüksel, anne-babalardan da parka zarar verenleri görmeleri halinde polise ya da belediye çağrı merkezine haber vermelerini istedi.
ÇOCUKLAR İSTEDİ, BAŞKAN YAPIYOR
Yüksel, çocuklara tek tek söz vererek parklarda ne gibi değişiklikler istediklerini sordu. Gelen talepleri ilgili müdürlere talimat olarak ileten Başkan Yüksel, yenilenen parkın çocuklara ve mahalle sakinlerine hayırlı olması temennisini paylaşarak konuşmasını noktaladı. Açılış töreninin ardından çocuklarla oyun oynayan Yüksel, fotoğraf çektirme taleplerini de geri çevirmedi.