SON DAKİKA

Keşan Haber
Keşan Gardenya Çiçekçilik

ÇINAR KERMAN’I TOPA TUTTU.

ÇINAR KERMAN’I TOPA TUTTU.
Bu haber 15 Ocak 2018 - 21:33 'de eklendi ve 224 kez görüntülendi.

Cumhuriyet Halk Partisi İpsala İlçe Teşkilatı adına Genel sekreter ve Basın sözcüsü Ecz .Özer ÇINAR,belediyeye cevap verdi.

İpsala Belediye’sinin bir şahsın değil herkesim  belediyesi olduğunu aktaran Çınar,şunları kaydetti:
Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanlığı adına yapmış olduğumuz basın açıklamamıza İpsala Belediye Başkanlığı basın biriminden verilen cevaplara ilişkin söz hakkımız doğmuştur.
Öncelikle belirtmek isteriz ki; İpsala Belediyesi ne bir şahsın ne de bir grubun belediyesidir. Belediye hepimizindir; yani halkındır. Belediye hizmetlerini küçük görmek, yok saymak, görmemek gibi bir tavrımız hiçbir zaman olamaz ve olmamıştır. İpsalanın faydasına olan tüm konularda örgütümüz ve belediye meclis üyelerimiz vermiş oldukları desteklerle duruşlarını ortaya koymuşlar ve bu hizmetlerdeki karar alıcı noktalarda partimiz adına katkılarını esirgememişlerdir.
Doğalgaz boru hattının ateşlenmesiyle ilgili törenin akabinde basında İpsala Belediye Başkanı Mehmet Kerman’ın yaptığı açıklama; “ 2014 Aralık ayında başlanılan çalışmalar meyvesini vererek ilk gazın bugün verildiği” yönündedir. Bu açıklama bize İpsala’nın henüz mevcut olmayan 4 yıllık Üniversiteye, henüz tamamlanmayan Devlet Hastanesi’ne, kanalizasyon hattına, içme suyuna kavuştuğu yönünde billboardlara asılan afişleri hatırlatmıştır.
Halkımızın şunu bilmesini isteriz; doğalgaz abonelik kampanyası sürecinde partimiz ve partililerimiz İpsala Kaymakamlığı ve İpsala Belediyesi öncülüğünde bu kampanyaya önemli bir destek vermiş halkımızdan da bu konuda destek istemiştir. Temennimiz Ocak ayında İpsalamızın verilen sözde denildiği üzere doğalgaza kavuşmasıdır. Biz İpsala’ya faydası olan her güzel hizmete sonuna kadar destek vermişizdir; verilen sözlerin tutulmasını heyecanla bekliyoruz.

İpsala Belediyesi basın birimi yapmış olduğu açıklamanın bir kısmında kişilerin meslekleri ile ilgili sataşmadan bahsetmiş ve konuyu çarpıtma gayretine girmiştir. Çok iyi bilmelidirler ki Cumhuriyet Halk Partisi ve üyeleri ülkemizde alınteriyle,büyük özveriyle gece gündüz demeden her türlü zorluğa rağmen görevlerini namus ve şerefiyle yapma gayretinde olan tüm emekçilerin tüm meslek gruplarının haklarının korunması ve hakettikleri saygı ve değeri görmeleri konusunda büyük sorumluluk ve gayret ile çalışmalarını sürdürmektedir.
Yine yapılan açıklamada şunu da gördük ki kim ya da kimlerden oluştuğunu bilmediğimiz ve halkın,hepimizin ödediği vergilerle maaş alan İpsala Belediyesi basın birimi, kişilerin kendi mesleki gelecekleriyle ilgili şahsi kararlarına müdahale etme hakkını kendinde bulmuş, kendini hiç ilgilendirmeyen, görev ve yetki sınırlarıyla alakalı olmayan konularda yorum ve fikir sunan bir merkez haline getirilmiştir.
Partimiz adına ilçe sekreteri ve aynı zamanda basın sözcüsü olarak tarafımdan yapılan açıklama bir kişinin görüşü değil örgütümüz ve bizlere destek veren pek çok kişinin ortak düşüncesini dile getirmiş olmasına rağmen yazılan cevap bir kişi üzerinden yorumlanarak kişiselleştirilmeye ve hedef gösterilmeye çalışılmıştır. Söz konusu eleştiriler tamamen siyasi kaygıya ve beklentiye indirgenmiştir.
İpsala Belediyesi kurulduğundan bu yana tüm belediye başkanları,meclis üyeleri ve çalışanları İpsalanın gelişmesi,büyümesi halkının daha iyi şartlarda daha mutlu ve huzurlu şekilde yaşayabilmesi için gayret göstermişlerdir. Bu zaten sorumluluk alan her yerel yönetimin doğal görevidir. Hizmetlerin neler olması gerektiği,nasıl yapıldığı ne kadarının ne şekilde yapıldığı, yanlışını, hatasını veya eksiğini ortaya koymak bu konuda çalışmalar yapmak bu konuda kamuoyunu aydınlatmak hem belediye meclis üyelerimizin hem de örgütümüzün vazifesidir. Gençlerimiz ilçemizden göç ederken, esnafımız günden güne daha zor şartlarda işyerlerini ayakta tutmaya çalışırken,işçimiz, memurumuz, çiftçimiz, emekçimiz her geçen gün daha zor koşullar altında mücadele ederken bizim yerel yönetimden beklediğimiz ilçemizin önceliği olan acil konuları tüm kesimlerle değerlendirip görüş alarak belirlenmesi bitirilmemiş, tamamlanmamış, henüz sonlanmamış işlerin kutlama programlarının da zamanı gelince o işlere katkısı olan tüm kesimlerle birlikte yapılmasıdır.
Sonuç olarak değerli İpsala halkımız bu konulardaki değerlendirmeleri kendi vicdanında en doğru şekilde yapacaktır.Görevimizde ne kadar başarılı olduğumuza ise halkımız karar verecektir.Önemli ve kıymetli olan sizin kendinizi anlatmanız değil insanların sizin yaptıklarınızdan duyduğu memnuniyettir.
Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.





POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA