Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.
14:09 - ZAFER PARTİSİ KEŞAN İLÇE BAŞKANLIĞINDAN BASIN AÇIKLAMASIDIR
11:56 - Sünnet nasıl yapılmalıdır ?
11:47 - SAADET PARTİSİ EDİRNE TEŞKİLATINDAN AKALIN’A ZİYARET
11:46 - Keşan Trafiğine Çözüm Geliyor: Çevre Yolu Projesi İçin İlk Adım Atıldı
11:42 - Sevgi Mutfağı’ndan 514 bin 167 kap sıcak yemek
20:35 - Şüphe üzerine arandı. 5 yıl 8 ay hapis cezası ortaya çıktı
19:51 - FOTOĞRAF SANATÇISI OYUNCU BARIŞ KERİM CESUR TEKİRDAĞ’A GELİYOR
23:03 - Keşanspor’u hakemler yaktı.
17:27 - Hekim ve Sağlık Sistemi
17:23 - Gündoğdu: Trakya çiftçisi yeteri kadar desteklenmiyor
Keşan Ticaret Borsası (TB) Meclis Başkanlığı görevinde bulunan Necmi Kaymaz, düzenlediği basın toplantısında, 3 Ekim 2017 Salı günü yapılacak olan borsa seçimlerinde, yönetim kurulu başkanlığına aday olduğunu açıkladı.
Kaymaz, açıklamasının başında, 2017-2018 eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını ve öğrencilere başarı diledi.
“AMACIMIZ; KURUMUMUZU GELECEĞE HAZIRLAMAKTIR”
3 Ekim 2017 Salı günü Keşan Ticaret Borsası’nın seçimlerinin yapılacağını belirten Necmi Kaymaz, “Bu seçimlerde var olduğumuzu belirtmek amacıyla, bugün basın toplantısı düzenliyoruz. Amacımız; kurumumuzu geleceğe hazırlamaktır. Dünyada ve ülkede sürekli bir değişim söz konusu. Bu değişimden en az nasıl etkileneceği ve geleceğe nasıl hazırlayabiliriz düşüncesiyle yola çıktık. Seçimin Keşan Ticaret Borsası kurumuna, üyelerine ve bölgeye hayırlı olmasını diliyoruz. Bizim dışımızda farklı bir listenin olacağının da duyumlarını alıyoruz. Oradaki arkadaşlarımız da aynı camianın üyeleridir. Onlara da yapılacak seçimlerde başarı diliyoruz.” dedi.
“TÜM ÜYELERİMİZİ KUCAKLAYARAK KEŞAN TİCARET BORSASI MECLİSİNE ADAYIZ”
Necmi Kaymaz, sözlerini şu tamamladı: “Ben, Yusuf başkanımızla 3 dönem boyunca bu kurumda görev yaptık. Meclis üyeliği, yönetim kurulu başkan yardımcılığı ve meclis başkanlığı görevinde bulundum. Yeni dönemde de yönetim kurulu başkanlığına adaylığımı koyuyorum. Biz, farklı mesleklerden olan arkadaşlarımızla bir yola çıktık. Burada sadece ben değil; seçilecek tüm arkadaşlarım aynı yetkiye sahiptir. Biz, birlikte el ele tüm üyelerimizi kucaklayarak Keşan Ticaret Borsası meclisine adayız.”
Kaymaz önderliğinde oluşturulan liste ise şöyle: Necmi Kaymaz, Yusuf Yörük, Kemallettin Uslu, Eyüp Erdoğan, Murat Orhun, Erman Yörük, Tuncay Yavaş, Üzeyir Küçükyaman, Adnan İnan, Fahri Karagöz, Yaşar Canbaz, Nail Sazlı, Hasan Topaloğlu, Erbil Yörük.
Borsa üyelerinden bazıları da listenin çok güzel olduğuna değinerek,”Başka bir liste çıksa da bu liste seçimi önde götürür.”şeklinde konuştular.