SON DAKİKA

Keşan Haber
Keşan Gardenya Çiçekçilik

BABADAN OĞULA GEÇEN BİR NEFES; RAMAZAN SESLER!

BABADAN OĞULA GEÇEN BİR NEFES; RAMAZAN SESLER!
Bu haber 10 Mayıs 2016 - 15:29 'de eklendi ve 137 kez görüntülendi.

Suzan Kardeş’in Eşlik Ettiği Sevilen Şarkı “Kalenin Dibinde” Bu Albümde!

 

Ünlü klarnet virtüözü Selim Sesler’in oğlu Ramazan Sesler ilk albümü “Babadan Oğula” ile müzik severlerle buluşuyor!

 

Genç klarnet virtüözü Ramazan Sesler küçük yaşlarda müzikle tanıştı. Müziğin kendisi için bir hobi değil yaşam tarzı olduğunu belirten sanatçı müziğinde babasından etkilendiği kadar kendi tarzını oluşturmasıyla dikkat çekiyor. Klarneti dünya çapında başarılı bir şekilde temsil etmek isteyen Sesler, “Babadan Oğula” albümü ile bu arzusunu gerçekleştirme yolunda ilk adımını atıyor.

 

Arpa Buğday”, “Kalenin Dibinde”, “Tavas Zeyneği”, “Ayas Yolları”, “Drama Köprüsü” gibi en sevilen anonim eserler albümde Ramazan Sesler tarafından yeniden düzenlenerek sanatçının nefesinde hayat buluyor. “Babadan Oğula”, “Derin Sesler” gibi Ramazan Sesler’e ait olan şarkıların yanında, usta sanatçı Selim Sesler’in “Bir İstanbul Gecesi”, “Denizin Mavisi”, “Mapushane İçinde”  eserleri de 12 şarkıdan oluşan albümde yer alıyor.

 

Halen Işın Karaca ile birlikte sahne performanslarına devam eden Sesler, enstrümantal müzikte kendine has yorumlaması ve yenilikçi performansları ile dikkat çekiyor ve “Babadan Oğula” albümü ile müzik piyasasına iddialı bir giriş yapmaya hazırlanıyor!

 

Ramazan Sesler – “Babadan Oğula” albümü Sony Music Türkiye etiketiyle tüm müzik marketlerde

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.





POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA