Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.
16:12 - Mustafa Helvacıoğlu, En Roman Dostu Belediye Başkanı ödülü aldı
15:59 - Keşan Belediyesi vektör mücadelesi çalışmalarına hız verdi
15:56 - Uyuşturucu hap ele geçirildi
01:06 - Trakya’nın en büyük mezbahası, Kurban Bayramı’na hazır
00:53 - Sosyolog & Yazar Mukaddes Pekin Başdil; “İnsanlıktan Uzaklaşıyoruz”
00:44 - Aşırı su tüketimine dikkat! Zehirleyebilir
00:38 - 9. Keşan DOÇEK Saros Körfezi Dağ Bisikleti Festivali gerçekleştirilecek
00:24 - Sahte alkol yapacaktı…
13:29 - Emniyet müdürlüğü ekiplerinin şok denetimleri ses getiriyor…
Keşan Belediyesi ile İlçe Müftülüğü arasında imzalanan protokol ile asri Mezarlık’ın yanında bulunan arsa üzerine cami ve cenaze işleri hizmet binası yapılacak.
Arsanın devir imzaları Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu ile İlçe Müftüsü Mehmet Yiğit tarafından atıldı.
Devir işlemlerinin ardından başlayacak cami ve hizmet binası projelerinin bölgeye hayırlı olmasını dileyen Helvacıoğlu, “Arsamızın devri konusunda protokolümüzü imzaladık. İmzaladığımız protokol ile projemizi uygulayacağımız, asri mezarlık yanındaki arsanın belediyemize devri gerçekleşmiş oldu.” dedi.
Helvacıoğlu, binaların tamamlanmasından sonra cenaze işlemlerinin buradan yürütüleceğini belirterek, “Gasilhanesi, camisi, taziye alanı ve cenaze hizmetleri ile defin işlemleri Keşan’da dönemimizde tek noktada olacak. Keşan’ın bu hizmete büyük ihtiyacı vardı. Projemiz Selçuklu mimarisinden faydalanılarak hazırlandı. Vatandaşımız sadece acısını yaşayacak, geri kalan tüm işlemleri belediye olarak tek noktadan biz gerçekleştireceğiz. Yani cenazenin yıkanmasından, defin işlemine kadar vatandaşımızın hizmetinde olacağız. Projemizin hafriyat çalışmaları da başlıyor. Bölgemize ve Keşan’ımıza hayırlı olsun.” şeklinde konuştu.