Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.
15:08 - ÜNSAL: ‘’İLÇEMİZ İÇİN ÖNEMLİ BİR PROJE OLAN ÇİÇEK ÜRETİCİLİĞİNE BAŞLIYORUZ.’’
00:12 - Başkan Demir’e büyük destek
00:07 - TRAKDOSK, Erasmus+ projeleri için öğretmen adaylarıyla buluştu
23:08 - Serkan Çağrı, doğduğu hastanenin müze yapılıyor olmasından çok memnun
23:00 - Belediye Meclisi toplantısında gündem ek bütçeydi
22:35 - İstanbul Devlet Tiyatrosu’nun çocuk oyunu Keşanlı çocuklarla buluştu
23:55 - Uyuşturucu hap ele geçirildi
02:29 - FETÖ’cüler Yunan sınırına giderken yakalandı
23:59 - Balaban muhtarlığı bıraktı…
23:35 - Helvacıoğlu vatandaşın suyunu savundu:65 bin nüfusun suyunu hiç kimseye peşkeş çekemeyiz
TBMM KEFEK BAŞKANI VE EDİRNE MİLLETVEKİLİ FATMA AKSAL EDİRNE ‘DE BAZI İLÇELERDE YAŞANAN DOLU AFETİ İLE İLGİLİ AÇIKLAMALARDA BULUNDU.
İpsala İlçemiz Balabancık, Sultanköy, Sarıcaali ,Paşaköy ve Meriç İlçemiz Büyükaltıağaç ve Küçükaltıağaç köylerimizde yaşanan dolu felaketinde zarar gören çeltik üreticilerimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.
Afetin öğrenildiği ilk andan itibaren Sayın Kaymakamımız, İpsala Kaymakamımız, Tarım ve Orman İl ve İlçe Müdürlüklerimiz, İl Genel Meclis Üyemiz, Tarsim Bölge Müdürü zarar-ziyan tespiti başlatmıştır.
Zarar gören üreticilerimizin mağduriyetlerinin giderilmesi konusunda gerek Bakanlığımız, gerekse Cumhurbaşkanlığımız nezdinde gerekli girişimlerde bulunulmuş olup, en kısa zamanda yaraların sarılması için gayret ediyoruz.
Dolu yağışında zarar gören üreticilerimize tekrar geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.
Rabbim beterinden korusun.