SON DAKİKA

Keşan Haber
Keşan Gardenya Çiçekçilik

“AKP’nin yarattığı pahalılık canavarı cepteki cüzdanı, mutfaktaki tencereyi kemiriyor”

“AKP’nin yarattığı pahalılık canavarı cepteki cüzdanı, mutfaktaki tencereyi kemiriyor”
Bu haber 09 Ekim 2021 - 21:39 'de eklendi ve 123 kez görüntülendi.

CHP KIRKLARELİ MİLLETVEKİLİ VECDİ GÜNDOĞDU’NUN CHP GENEL MERKEZİNİN GÖREVLENDİRMESİYLE GERÇEKLEŞTİRİLEN İZMİR VE İLÇELERİ SAHA ÇALIŞMALARI HAKKINDA BASIN AÇIKLAMASI…

Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun görevlendirmesiyle, Genel Sekreterimiz Sayın Selin Sayek Böke başkanlığında; milletvekillerimiz, Parti Meclisi üyelerimiz ve İzmir İl örgütümüzle birlikte 8-9 Ekim 2021 tarihlerinde İzmir ve ilçelerine yaptığımız ziyaretlerle çalışmalarımıza devam ediyoruz.

Milletvekillerimiz, Parti Meclisi üyelerimiz, örgüt yöneticilerimiz ile saha çalışmalarımıza başlamadan önce İzmir İl Başkanlığımızda basın toplantısı yaparak gerçekleştireceğimiz çalışmalar hakkında basını bilgilendirdik.

Ardından milletvekilleri olarak gruplara ayrılarak İzmir merkez ve ilçelerde yoğun çalışma ziyaretlerine başladık.

İzmir merkezde muhtarlar, esnaf ve vatandaşlarımızla birlikte olarak dertlerini dinledik, çözüm önerilerimizi anlattık.

Çalışmalarımızın ardından İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tunç Soyer ile birlikte olduk, değerlendirmelerde bulunduk.

Ertesi gün ise Beydağ İlçesine giderek muhtarlarla ve vatandaşlarla birlikte olduk.

Ege’nin incisi İzmir’de vatandaşlarımız kararını çoktan vermiş, sefalet hayatı yaşatan, yoksullaştıran, fakirleştiren AKP iktidarına artık güle güle diyorlar.

AKP’nin yarattığı enflasyon, pahalılık canavarı cepteki cüzdanın, mutfaktaki tencerenin bereketini kaçırdı. Pahalılık vatandaşlarımızı iliklerine kadar kurutuyor. Artık yüzler gülmez oldu.

Güzel İzmir’in aydınlık yüzlü insanları AKP Genel Başkanı’nı sandıkta evine göndermek için adeta can atıyor, sabırsızlanıyor.

İzmir’de umutsuzluk yok, sabırsızlık var.

Vatandaşlarımız, CHP iktidarında ülkede büyük bir kucaklaşma olacağını, herkesin aşı ve işi olacağını, Türkiye’nin çokça kazanıp, hakça bölüşülen bir ülke olacağını inanıyor ve güzel günler için sabırsızlanıyor. Saygılarımla.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.





POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA