Uysal,Cumhurbaşkanı Erdoğan’a seslenerek,”Ülkenin ayarını bozdunuz.Şimdi bunun maliyetini siz ödeyeceğinize Türk insanı ödüyor.”
EDİRNE -03.01.2024-HİBYA- Demokrat Parti (DP)Genel Başkanı Gültekin Uysal, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a seslenerek:” Ülkenin ayarını bozdunuz. Şimdi bunun maliyetini siz ödeyeceğinize Türk insanı ödüyor.” dedi.
Uysal, Edirne’nin İpsala İlçesinde esnaf ziyaretleri yaparak ardından Cumhuriyet Meydanı’nda partisinin belediye başkan adayı olarak İbrahim Göksu’yu açıkladı.
Önümüzde bir yerel seçim olduğunu aktaran Uysal,şöyle konuştu:” Cumhurbaşkanı Erdoğan bir vatandaşın feryadına tesadüf olarak ”Kiralar artıyor diye şahit” olmuş. Günaydın demek lazım. Ülkenin ayarını bozdunuz Şimdi bunun maliyetini siz ödeyeceğinize Türk insanı ödüyor.
DP olarak bu şanlı Kıratla beraber Türk Çiftçisinden, Türk esnafından kadınlarımızdan, gençlerimizden başlayarak huzur isteyen insanlarımıza, huzur içerisinde gönül rahatlığı içinde yaşayabileceği bir Türkiye hayalimizi paylaşmak için adım adım Anadolu’nun her noktasında mücadelemizi büyütmek istiyoruz. 31 Mart’ta gerçekleşerek genel seçimin Tüm Türkiye’ye hayırlı olmasını istiyoruz. Helal oylarınızla beraber sizlerin kılavuzluğunda bu milletin yarınlarını inşallah hep beraber inşa edeceğiz. Dün yaptık Allah’ın izniyle bugün de yapacağımıza gönülden inanıyorum.”
Bir yanıt yazın