Keşan^da iş yerlerinden bilgisayar,kamera,fotoğraf makinası ve para çalan 2 kişiden biri yakalandı ve çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı..
05.12.2020 günü saat 09.00 sıralarında Yukarı Zaferiye Mahallesi Sebat Sokak Ali Paşa Halk Çarşısı içerisinde faaliyet gösteren iş yerinde hırsızlık yapıldığı ihbarı üzerine ekipler bahse konu adreste bulunan 6 adet dizüstü bilgisayar, 550 TL nakit para ve 500 tl metal paranın çalındığı tespit edildi.
Aynı pasajda bulunan başka bir iş yerinde de, 2 adet kamera, 1 adet dizüstü bilgisayar ve 1 adet fotoğraf makinesinin çalındığı, pasajda bulunan diğer iş yerinde de para çalndığı belirlendi.
Keşan Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmada hırsızlık olaylarının C.K ve E.G tarafından gerçekleştirldiği anlaşıldı. Yakalanan C.K ile birlikte çalınan 3 bilgisayar ele geçirildi. C.K çıkarıldıuğı mahkeme tarafından tutuklandı. E.G ise aranıyor.
Bir yanıt yazın