Terör örgütlerinin birbirleri ile bağlantılı olduklarının göstergesi Keşan’da bir araçta yakalanan 5 kişinin kimliklerinin açıklanması ile ortaya çıktı.
Keşan Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından bugün saat 15.00 sıralarında Keşan-İpsala karayolunun Yeniceçiftlik köyü yakınlarında bir araç içerisinde 5 kişi yakaladı.
Yakalananlardan 2 tanesi ordudan atılmış FETÖ şüphelileri üsteğmenler M.A ve M.A.K, bir diğeri kadın PKK’lı Z.Y en önemlisi de Mavi listedeki MLKP’li terörist Azimet Ceyhan ve aracı kullanan organizatör B.Ö.
Son günlerde emniyet güçlerinin operasyonları ile köşeye sıkışan terör örgütleri mensupları çareyi ülkeden kaçmakta buluyor ancak sınırda veya sınıra yakın bölgelerde güvenlik güçleri tarafından yakalanıyor.
Bir yanıt yazın