Doçek etkinliği

Keşan Doğa Çevre ve Kültür Derneği (DOÇEK) geçtiğimiz hafta sonunu bir dizi faaliyetle kapadı.

Cumartesi günü “Keşan-Bahçeköy-Şükrüköy-Seydiköy-Kadıköy Barajı-Keşan” güzergahında pedal çeviren DOÇEK Bisikletçileri Kadıköy Barajındaki öğle yemeği molasından sonra Keşan’a geri dönerek faaliyetlerini tamamladılar.

Keşan DOÇEK Genel Sekreteri Nail ÖZKAN, “Yapılan bu faaliyette antrenman turlarımıza katılan genç arkadaşlarımızın bisiklet deneyimlerini ve ekip uyumunu arttırmayı hedeflediklerini, gençlerimizin kötü alışkanlıklardan uzak durmasının en etkili yolunun onları sporla ve doğa ile tanıştırmak olduğunu, bunun için de özveriyle çalıştıklarını” belirtti. ÖZKAN, faaliyete katılan genç arkadaşlarımızın deneyimli ekip üyelerinden tam not aldığını da ifade etti.

Pazar günü ise 82 kişinin katılımıyla “Çeltik-Kartalkaya-Mecidiye” güzergahında bir doğa yürüyüşü gerçekleştiren DOÇEK Ekibi, toprağa düşen son cemreyle birlikte baharı doğada karşılamanın keyfini çıkardı.

Sabah saatlerinde Çeltik Köyünden başlayan doğa yürüyüşü Karagöl’de verilen öğle yemeği molasının ardından Kartalkaya Vadisi ve Mecidiye Göleti güzergahı izlenerek Mecidiye’de son buldu.

Her yaştan katılımcının büyük bir keyif içinde tamamladığı yürüyüş sonrası açıklama yapan Keşan DOÇEK Başkan Yardımcısı Halime CAN, “Yediden yetmişe bir çok farklı yaş grubundan yürümeyi ve doğada olmayı seven kişilerle birlikte gerçekleştirdiğimiz bu yürüyüşlere katılmak isteyen, doğayı, sporu seven herkesi, faaliyetlere davet etti”

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir