19 Kasım Keşan’ın Düşman İşgalinden Kurtuluşun 92.yıldönümü nedeniyle Keşan Belediyesi tarafından düzenlenen Kurtuluş Koşusu 19 Kasım 2014 Çarşamba günü yapıldı.
Saat 10.00’da Mehmet Feride Çuhacı Turizm Meslek Lisesi önündeki parkurda gerçekleştirilen koşuya yaklaşık 150 öğrenci katıldı.
Yarışlar sonunda ferdi ve takım halinde dereceye giren öğrenciler ve okullar şöyle;
YILDIZ KIZLAR (Ferdi)
- Ecem Ülkü TUNA (Ahmet Yenice Ortaokulu)
- Beyza KAMBUR (Ahmet Yenice Oretaokulu)
- Yağmur BOZDAĞ (Bademlik İlköğretim Okulu)
YILDIZ KIZLAR (Takım)
1- Ahmet Yenice Ortaokulu
2- Rasim Ergene Ortaokulu
3- Bademlik İlköğretim Okulu
YILDIZ ERKEKLER (Ferdi)
1- Soner ÇIRAK (Ahmet Yenice Ortaokulu)
2- Emirhan YALÇIN (Türkmen Ortaokulu)
3- Kemal DEMİRKÜTÜK (Atatürk Ortaokulu)
YILDIZ ERKEKLER (Takım)
1- Ahmet Yenice Ortaokulu
2- Bademlik İlköğretim Okulu
3- Rasim Ergene Ortaokulu
GENÇ KIZLAR (Ferdi )
1- Sibel YILMAZ (İlhami Ertem Meslek Teknik Anadolu Lisesi)
2- Ecehan ÇALIŞIR (Yusuf Çapraz Lisesi)
3- Didem Çetintaş (Yusuf Çapraz Lisesi)
GENÇ KIZLAR (Takım)
1- İlhami Ertem Meslek Teknik Anadolu Lisesi
2- Yusuf Çapraz Lisesi
GENÇ ERKEKLER (Ferdi)
1- Hasan TEK (Edirne Endüstir Meslek Lisesi)
2- Gürkan Er (Safiye Erol Keşan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi)
3- Kadir ŞARE (Feride Mehmet Çuhacı Turizm ve Otelcilik Lisesi)
GENÇ ERKEKLER (Takım)
1- Keşan Mesleki Teknik Anadolu Lisesi
2- Safiye Erol Keşan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi
3- Yusuf Çapraz Lisesi
BÜYÜKLER
1- Ahmet TEK
2- Bekir YILMAZ
3- Salim DENİZ
Yarışmaların hemen ardından dereceye giren öğrencilere madalyaları Keşan Belediye Başkan Yardımcısı Cengizhan Aktan, İlçe Milli Eğitim Müdürü İlker Eraslan,İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Yavuz Kılıçaslan, Kent Konseyi Başkanı ve Mustafa Kemal Paşa Mahalle Muhtarı Bayram Ali Kalfalar ve Beden Eğitim Öğretmenleri tarafından verildi.
PARA ÖDÜLLERİ BELEDİYEDE ÖZCAN TARAFINDAN VERİLDİ.
Kurtuluş Koşusu’nda ferdi ve takım halinde dereceye girenlere para ödülleri de Keşan Belediye Meclis Salonu’nda yapılan ödül töreni ile verildi.
Saat 14.00’de başlayan törene öncesi bir konuşma yapan Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan,Keşan Belediyesi olarak geleneksel hale getirilen Kurtuluş Koşusu’nun bu yıl da yapıldığını belirterek “Bu koşuya katılan tüm öğrencilerimizi ile onların yetişmesinde büyük emekleri olan beden eğitimi öğretmenlerimizi kutluyorum. Dereceye giren girmeyen tüm öğrencilerimizi tebrik ediyorum.” Dedi.
Konuşmaların ardından ferdi ve takım halinde dereceye girenlere para ödülleri Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan tarafından takdim edildi.
Yarışmada ferdi ve takım halinde 1.olanlara 200 TL, 2.olanlara 150 TL ve 3.olanlara 100 TL ödül verildi.
Bir yanıt yazın