Edirne Gazeteciler Derneği (EGD) tarafından her yıl geleneksel olarak yayınlanan ‘’Kırkpınar Gazetesi’’ bu yılda gündeme oturacak kalitede hazırlanıyor.
Edirne’de faaliyet gösteren gazetecilerin çatısı alştında bulundukları Edirne Gazeteciler Derneği tarafından, Edirne’ye ve Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’ne katkı amacıyla hazırlanan Kırkpınar Gazetesi, 10 bin adet, tamamı renkli, kaliteli baskı ve içerikle yine okurlarının eline ulaşacak.
EGD Başkanı Derya Sarılarlı, yaptığı yazılı açıklamada, Kırkpınar Gazetesi’nin bu yıl 17. Sayısının yayınlanacağını belirterek, şunları kaydetti:
‘’Gazetemiz Edirne Gazetesi tarafından yayınlacak. Haber ve fotoğraflarla birlikte çeşitli dökümanlar, köşe yazılarının da yer alacağı bu kaynak niteliğindeki yayın klar amacından çok hizmeti amaçlamaktadır.
Gelirinden derneğimizin de yararlanacağı bu yayına Edirne’de faaliyet gösteren işadamları, kurum ve kuruluşların destek vermesini bekliyoruz.
Kırkpınar adı tescilli olup, bu türden başka yayınlarla hiç bir bağlantımız yoktur.
Dergi formuna dönüşen Kırkpınar Gazetesi için yanınıza gelen arkadaşlarımız EGD damgalı yazılarla kendilerini tanıtmaktadırlar.’’
Sarılarlı, Edirne kent merkezi, Sarayiçindeki Er Meydanı ile il dışından bazı noktalara ulaştırılan bu eserin kalitesinin her yıl arttığına da dikkati çekerek, ‘’Dergiye yazı, fotoğraf ve köşe ile katkı sağlayacak dernek üyeleri, meslektaşlarımız, akdemisyenler ve araştırmacılar Edirne Gazetesi’ne başvurabilirler. Kendilerine uygun olması halinde yer verilecektir’’ dedi.
Bir yanıt yazın