SON DAKİKA

Keşan Haber
Keşan Gardenya Çiçekçilik

PEKCAN’da KUTLADI…

PEKCAN’da KUTLADI…
Bu haber 28 Ekim 2021 - 18:00 'de eklendi ve 133 kez görüntülendi.

CHP Keşan İlçe Başkanı Recep  Pekcan:”Cumhuriyet, milletimizin tarihindeki en önemli gurur tablolarından biridir.”dedi.

Pekcan,yaptığı yazılı açıklamada,şunları kaydetti.”  Esareti kabullenmemiş, inançları etrafında hür iradesi ile Cumhuriyeti bizlere armağan etmiş atalarımızın büyük hatırasına olan inancımız ve derin bağlılığımızla, Cumhuriyet’in 98. yıldönümünü kutlamanın büyük heyecanı ve gururu içindeyiz.”
Cumhuriyet, milletimizin tarihindeki en önemli gurur tablolarından biridir. Cumhuriyet, işgalin, yokluğun, yıkılmışlığın ardından yok olmak üzereyken yüce milletimizin köklerinden aldığı güç ve inançla yeniden filizlenmesinin, serpilip ulu bir çınar olmasının başlangıcı olmuştur.
Cumhuriyet, büyük bir çağdaşlaşma projesidir. Cumhuriyet; aydınlığı, dostluğu, kardeşliği, birliği, beraberliği,demokrasiyi, barışı paylaşmaktır.
ATATÜRK’ün “En Büyük Eserim” dediği Cumhuriyet’i korumak ve ilelebet yaşatmak bizlerin tek görevi olmalıdır. Geleceğin büyükleri ve yöneticileri olacak gençlerimiz, Cumhuriyetin anlamını ve önemini kavrayacak, ülkemizin başarılarını katlayarak artıracak ve sonsuza kadar var olmasının güvencesi olacaktır.
Bu duygu ve düşüncelerle, başta vatanımızın kurtarıcısı ve Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere, Cumhuriyetimizin kurulmasında emeği geçen bütün istiklâl kahramanlarımızı, şehit ve gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutluyorum. YAŞASIN CUMHURİYET”

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.





POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA