SON DAKİKA

Keşan Haber
Keşan Gardenya Çiçekçilik

“MİLLETİN GÜNDEMİ, YALOVA’LI LAHMACUNCU MUSTAFA’NIN ÇIĞLIĞI

“MİLLETİN GÜNDEMİ, YALOVA’LI LAHMACUNCU MUSTAFA’NIN ÇIĞLIĞI
Bu haber 08 Nisan 2021 - 22:11 'de eklendi ve 183 kez görüntülendi.

CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun görevlendirmesiyle CHP’li milletvekillerinden oluşan heyet ile Yalova’da çalışma ziyaretleri gerçekleştirdik.

İl ve ilçe merkezlerinde incelemeler yaparak, esnaf ve vatandaşların salgın ve ekonomik kriz nedeniyle yaşadığı sorunlarını dinleyerek milletin derdine ortak olmaya çalıştık.

Esnaf ziyaretlerimiz sırasında Yalova’da lahmacun fırını işleten esnafın sorunlarını dinledik. Dertli olduklarını söyleyen esnaf Mustafa Güllü,

“Uzaya çıkacakmışız. Gelsinler birde esnafı görsünler, durumu nasıl. Pandemiden dolayı bir yıldır kimse kazanamıyor. Herkes ağlıyor. Seçimler geldiğinde biz de sandıkta onlara göstereceğiz”

Bugün sadece 4 adet lahmacun sattığını ifade eden lahmacuncu Mustafa Güllü,

“Varın siz düşünün. Cumhurbaşkanı hep yükseliyoruz diye açıklama yapıyor. Ama hiç yükseldiğimizi görmedik. Hep düşüyoruz. Bugün sadece 4 lahmacun sattım tanesi 8’TL’den siz hesaplayın. Maliyetleri nasıl kurtaracağız. Pandemide 1 yıldır zarar ediyoruz. Destek de yok”

İfadeleri esnafın halini anlatmaya fazlasıyla yetiyordu.

Yalova ve ilçelerinde yaptığımız çalışma ziyaretleri sonucunda; köylümüzün, esnafımızın, çalışanımızın halinin perişan olduğunu, vatandaşlarımızın ciddi bir şekilde sağlık ve ekonomik endişe içerisine sürüklendiklerini ve gelecek kaygısı taşıdıklarını gözlemledik.

Vatandaşın derdinden uzaklaşmış, sırça köşklerde yaşayanlar derde derman olmak bir yana her geçen gün beceriksizlikleri ve hatalı kararları ile milletin dertlerine dert katarak milleti perişan etmektedir.

Bizlerin, her hal ve şartta daha güzel ve yaşanılabilir bir Türkiye için halkın içinde, halkla birlikte çalışmalarımız devam edecektir.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.





POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA